Az Odaátban (Supernatural) Lucifer megöli Gabrielt. Vissza fogja valaki hozni, fog még szerepelni a sorozatban?
Amúgy nem úgy fog szerepelni, hogy visszatér, mert mikor utoljára láttam (szerintem 9-10. évadban de inkább a 9.-ben ) akkor olyasmi volt, hogy a jelenete végén Cass rájött, hogy Metatron egyik trükkje volt de nem biztos szóval lehet, hogy még feltűnhet, mert Cass rákérdezett, de nem adott egyértelmű választ...
Dehát ő Trükkös szóval bármi megtörténhet :D
Igen lehet :D mint írtam ő Trükkös remélem feltűnik még :D
Amúgy ha már Mary "visszatért" , akkor nem lehet rá esély, hogy John is feltűnik?
SPOILEREK LEHETNEK EBBEN:
Hát amikor a 11. évadban Amara ellen harcolnak akkor megkérdezik Chuckot, hogy ha Cass-t vissza tudta hozni akkor Gabrielt miért nem, és Chuck azt mondta, hogy most nem lenne rá idő, tehát igenis nagy esélye van annak, hogy Gabe visszajön. :)
Elméletben visszajöhet, gyakorlatban még a színész is azt mondta, hogy sajnos nem rajta múlik és a készítők pedig nem nagyon hajlanak egy ilyen csavarra. Elég sok rajongó szeretné ha megtörténne, ezért említették meg a 11. évadban, de jó eséllyel nem fog visszajönni.
Túl sok helyen szolgálja ki a sorozat a rajongóit, ezért valahol meg kell húzni a határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!