Odaát fanok! Most akkor a 11. évadfináléba mi is történt Luciferrel? És szerintetek Sam meghalt?
Ugye Amara kitepte Lucifert Casbol. Szerintem vagy meghalt (ez kevesbe valoszinu) vagy valahova eltunt.
Szerintem a 12.evad vagy ugy kezdodik majd, hogy Dean az anyjaval beszel, vagy ugy, hogy Sam haldoklik. (Tehat a no lelotte, de csak hasba)
De azt is eltudom kepzelni hogy tenyleg meghalt. Nem tudok meg arrol, hogy lenne-e 13-ik evad, habar akkor az utolso evadban legyen benne o is, nelkule nem lesz az igazi.
Eddig valahogy mindig sikerult kijatszaniuk a halalt, remelem most is.
El sem tudom képzelni...
De azt tudom,hogy október 6-ig nem bírom ki. De ugye eddig a kaszás megfenyegette őket,hogy gondoskodik róla,hogy a nagy semmibe kerüljenek,de most ő is segített nekik lelkeket gyűjteni,tehát lehet, hogy valahogy visszatér Sam,ha meghalt. És ki az a csaj??
Hogy mi történt Luciferrel, azt nem tudom... De szerintem még hallani fogunk róla. Nem olyan könnyű őt eltüntetni a Föld színéről :D
Ha Sam meg is halt, (amit azért erősen kétlek) tuti, hogy fel fog támadni. Gondolj bele mekkora hiszti lenne a sorozat körül, ha tényleg eltennék láb alól. :D
Szerintem a londoni egyetemesek lesznek a 12. évad "főgonoszai". Aztán majd kiderül, lehet jön valaki teljesen más :D
Én egyébként arra vagyok nagyon kíváncsi, milyen lesz ez a "nagy családegyesítés" :D
Sam tuti nem halt meg. Max vállba lőtték, mint Darylt a walking dead-ben (ott is mindenki azt hitte, hogy meg fog halni).
A következő évadban pedig a londoniak és Lucifer keveri majd a kakit. Megkockáztatom Lucifer megint bepróbálkozik majd a mennyben. Vagy a pokolban.
Luci remélem él, és normális lesz.
A londoniak jönnek tuti, de sztem akár más vallás szörnyei is lehetnek gonoszként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!