Szeretitek a Skins cimű sorozatot?
akkor te vhogy most kezdhetted. :) én az elejétől nézem, amikor még mo-n jelen sem volt és áhh azóta is váltig állítom hogy életemben nem láttam jobb sorozatot.
amúgy átérzem h mit érzel, sőt még amikor chris meghalt el is sírtam magam:$ úgyanúgy mint 4.évad végén XY (nemakarom mondani, hátha még nemtudod. :D) nah azon kiakadtam.:(
de várom az 5.évadot. ;) kíváncsi vagyok. a mozifilmet meg annál is jobban 1.&2. generáció egy filmben = fantasztikus.:D(L)
én a 4 évadot kb. három nap alatt letudtam :(
Nagyon megfogott(hogy annyiféle életstílust,helyzetet felvázolnak és valóság alapon),Ami a legnagyobb gond,hogy derüvel indul az évad,de a végét már nem merem rendesen megnézni,akkora értékbeli veszteség nyilvánul meg..most meg tehetetlenül állok,mert nagyon ráhangolódtam erre a s rozatra.Sajnos ehhez hasonló sorozat pedig nincs a világon.Majd vhogy kimegy a fejemből,mint a Dr. House részek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!