Szeretitek a Szex és New York cimu sorozatot? Kik a kedveceitek belőle? Kedvenc jelenetek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 21:56
1/3 anonim válasza:
Kevés olyan műsor van, amit annyira gyűlölnék, mint azt. Legszívesebben mind a négy főszereplő p.csát falhoz állítanám és lelőném.
2/3 anonim válasza:
Igen, szeretem, bár néha kicsit túl sok volt számomra a divatozás, de amúgy jópofa sorozatnak tartom.
Miranda, és Samantha a kedvencem, ők a legjobb arcok. :D
Kedvenc jelenet... talán az, mikor Samantha vigyáz Bredy-re, és végül egy "vibrátorral" oldja meg a kiságy rángatózását... vagy valami ilyesmi volt. :)
3/3 anonim válasza:
Valahogy úgy vagyok vele, mint az első.
Próbálkoztam, de nem jutottam a végéig. És egy egész női nemzedék nagy részét agyatlan, f@szmániás, beképzelt p*csává tette, akik 4esben járnak qrválkodni. Persze csak amíg játszani kell az agyukat, élesben már nem akkora a szája egynek se.
Kedvenc jelenet? Mikor samantha egy túl nagy szerszámmal találja magát szembe és meghátrál. Na azon bátyámmal együtt sírva röhögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!