Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretitek a Skins cimű...

Szeretitek a Skins cimű sorozatot?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 15:07
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:

Hát nem tudom, lehet :)

Mondjuk ha a tesója lesz, akkor elvileg vissza kéne hozniuk Effyéket is, hát nem tudom. Van benne valami, ez nekem eddig eszembe sem jutott :)

Annyira a szívemhez nőtt a mostani csapat, jó lenne, ha még egy évig ők lennének, de nem tartom valószínűnek...

Na hát majd lesz valahogy :))

2010. máj. 19. 17:54
 12/31 anonim válasza:
Tegnap olvastam valami nyilatkozását a rendezőnek és azt mondta hogy nem lesz átvitt szereplő, mint Effy...:(
2010. máj. 19. 18:42
 13/31 anonim válasza:

örökkedvencem. : DD 3-4. évad a legjobb és nekemis mind a két generációban a kedvencem halt meg

kiváncsian várom az 5.évadot is : DDD

2010. jún. 12. 21:06
 14/31 anonim ***** válasza:

imádom, kezdetektől fogva. bár a 3-4 évad kicsit más volt, mint az első 2, azért hamar megszerettem az új castot is. freddie, effy párost meg főlleg. nehéz lesz megint elfogadni egy új castot, de azért várom az 5. évadot.

jah és persze semmi szinkron.. :)

vki amúgy volt skins partyn?

2010. jún. 15. 21:44
 15/31 anonim válasza:

neem :( egyik ismerősöm mesélte h ő volt, belógott a vip részbe és adott puszit freddie-nek (L) cukorbogár *.*

amúgy azt mondják h szeptemberben is lesz, akkor mindenképpen szeretnék elmenni :D

2010. jún. 16. 20:58
 16/31 anonim ***** válasza:
állítólag 2011nyarán lesz a skins mozifilm is:DDD
2010. jún. 18. 16:40
 17/31 anonim ***** válasza:
sajnos én sem tudtam elmenni, bármennyire szerettem is vna, de hát ez van. :) igen ha minden jól megy akkor elvileg 2-3 havonta lesznek ilyen partyk. nah majd legközelebb. :)
2010. jún. 18. 16:53
 18/31 anonim válasza:

és azt nem tudod véletlenül hogy még ezzel a castinggal, vagy az újakkal?

vagy ez az egész csak találgatás?

2010. jún. 18. 18:02
 19/31 anonim ***** válasza:

16:40es vagyok.

utána néztem.az már tuti hogy lesz mozifilm jövő nyáron.és elvileg jó pár régi szereplő vissza fog jönni.igazából csak a szereplőkön múlik hogy vállalják e.remélem minél több régi szereplőt újra láthatunk még:DD

2010. jún. 18. 18:40
 20/31 anonim ***** válasza:

nagyoooooooon szeretem

Freddy álmaim pasija:-D

2010. jún. 18. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!