Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Régebben láttam egy filmet,...

Régebben láttam egy filmet, és most keresem!? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval a lényege, hogy van egy kislány akinek problémái vannak a fegyelemmel mert beteg. A szüleivel él, talán ő az egyetlen gyerekük és ezért felvesznek mellé egy tanítónőt, aki megnevelheti. Furcsa módszereket alkalmaz, ami nem nagyon tetszik a szülőknek, ja azt nem említettem, hogy kisebb korában megvakult a kislány és ezért nem tanult meg beszélni, pedig épp kezdett volna. Hogy sikerüljön megtanítani az életre a gyereket és a szülők se avatkozzanak bele, a nő elkocsikáztatja a közeli kunyhóba őt, de a kocsival hosszasan köröznek meg minden, hogy a gyerek azt higgye messze vannak mindenkitől. És amúgy a szülei asszem kastélyban élnek, de legalább is egy nagy házban és pénzesek. Ennyire emlékszem, nagyon rég láttam és kicsi voltam még. Ha valaki tudja melyik film ez, azt megköszönném! :)

2016. aug. 1. 12:29
 1/5 HalkHogen ***** válasza:
100%
Ez az 1962-es A csodatevő. Szenzációs film.
2016. aug. 1. 12:57
 2/5 HalkHogen ***** válasza:
Vagy esetleg egy újabb feldolgozása. De a '62-es a legjobb.
2016. aug. 1. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Esetleg nem ez?

Kismadár

/Ez Helen Keller gyerekkorának egy szakaszáról szóló életrajzi ihletésű film./

2016. aug. 1. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat! Most nézem, hogy az első válaszoló filmje is ugyanennek a témának egy korábbi feldolgozása. :)
2016. aug. 1. 15:23
 5/5 A kérdező kommentje:
igen ez az, köszönöm szépen! :D
2016. aug. 1. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!