Gyilkos elmék egy részét keresem, amit régebben láttam. (leírása lent (? ) )
Figyelt kérdés
Úgy kezdődik, hogy egy kislányt elrabolnak az anyja mellől a vidámparkban. A végén kiderül, hogy egy idős házaspár volt, akik nem csak ezt az egy kislányt rabolták el, hanem még sok gyereket. Évekig fogva tartják őket aztán elhamvasztják őket.
Ennyire emlékszem. Ha valaki tudja, hogy ez melyik évad melyik epizódja, segítsen! vagy ha bárkinek van valami ötlete, hogy találjak rá, írja le legyen szíves! Előre is köszönöm.:)
2012. jún. 19. 14:36
1/2 anonim válasza:
Ez a rész nekem nagy kedvenc:) Az 5. éved 16. része-Rég elveszettnek hitt dolgok címmel:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon örülök! Ez a rész nekem is emlékezetes.:D
2012. jún. 19. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!