Szülők! Ti hány éves kortól engednétek a fiatoknak hogy South Park-ot, és Family Guy-t nézzen?
Hát nem tudom
Én csak 13 vagyok ( augusztus végen 14) Es az osztalytarsaim 12-3 évesek Es mar rég néznek ilyeneket
Sőt !
Én ugyan nem vagyok szülő, de azt tudom, hogy 10 éves lehettem, amikor először néztem/láttam South Parkot. Nagyon tetszett sokat nevettem a poénokon. Meg is értettem, hogy miről szól. Aztán ki maradt, kb 15 éves koromig. Volt olyan,hogy anyukámmal meg a bátyámmal együtt néztem. Ők is élvezték. A szüleim példáúl soha nem akarták megtiltani, hogy ilyeneket nézzek, ugyanis ha nem voltak itthon azt néztem amit csak akartam.
A Family Guy meg össze sem hasonlítható a másikkal. A társadalom kritikában megegyezik, de nem káromkodnak benne minden második percben. :D
Szerintem nem szabad eltíltani a gyereket az ilyesmitől, mivel akkor meg azért nézi majd, mert nem szabad. Ha meg megengedik, nem tartja majd annyira nézni. :)
Ezek a sorozatok nem teszik tönkre a gyerek lelkét.
Én most 21 vagyok és még mindig normális életet élek, nem lettem se bűnöző, se semmi hasonló. Holott, nem csak ehhez hasonló sorozatokat nézek, sokkal dúrvábbakat, és kevésbé elfogadottabbakat.
Példáúl Anyukámat egyáltalán nem érdekli, hogy mit nézek, mert tudja, hogy semmi köze hozzá. Apánál már más a helyzet, ő nem engedné, de már mindegy. Ő mindig bele szólt volna, de a vége az lett, hogy azt néztem amit csak akarok. És nem gátolt a fejlődésben. :)
11 évesen kezdtem el a South Parkot, majd ledaráltam kb. fél év alatt, az újabb részekhez kellett egy kis tapaaztalat.
A family guyt is 11-2 körül néztem, de igazából azt màr vsak néha, mert attól a humortól már kikészülök.
Vannak 10 éves haverjaim, akik teljes értékű emberek, és imádják a South parkot.
Én south parkot 13 évesen néztem
Akkor már tudtam mindent és imádtam a sorit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!