Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Otthon levő kismamák, milyen...

Otthon levő kismamák, milyen sorozatokat néztek?

Figyelt kérdés

Időnként jó kicsit kikapcsolódni egy könnyű, szórakoztató sorozattal. Ötleteket keresek, hogy mit nézhetnék, és azért ebben a kategóriában, mert máshol Vámpírnaplókat javasolnak :) Biztos van kismama, aki azt nézi, de nagy melegben, nagy hassal, nehéz mozgással inkább egy kedves kis sorozatra van szükség.

Ti mit néztetek ebben az időszakban? (a Született Feleségek, Szex és New York, Jóbarátok, Így jártam anyátokkal kilőve, ezeket még egyetemista koromban fogyasztottam el)

2016. júl. 10. 18:48
 1/9 anonim válasza:
En angolul szoktam, igy ugy irom a cimeket, ezekbol szoktam reszeket nezni, mikor van idom.keress rajuk, hatha megtetszenek: the 100, person of interest, being erica, better off ted, raising hope, house od cards, buffy, angel, weeds
2016. júl. 10. 18:55
 2/9 anonim válasza:
odaát, dr csont, gyilkos elmék, én ezeket néztem angolul, amíg a végére nem értem. de ezek gondolom nem fognak tetszeni neked, de én utálom az ilyeneket mint pl a született feleségek.
2016. júl. 10. 18:59
 3/9 anonim válasza:

Nos, akkor amiket én nézek, nem fognak Neked tetszeni...

Walking dead és a Trónok harca teljes szériát fogyasztottam el a terhesség egy részében eredeti nyelven.

ha a mókázás az elvárásod, akkor esetleg a Barátaim jobb élete neked való lehet :)Az olyan mosolygós, kicsit bugyuta sorozat, de kedves, ahogy te írtad :)

2016. júl. 10. 19:10
 4/9 anonim válasza:

Ami neked tetszhet:

-Családom, darabokban

-Modern család

-Grace klinika

-Kertvárosba száműzve

-The Affair

Majd még gondolkodom, mert nagyon sokat néztem korábban, de mindenfélét, most alig-alig, 4 hónapos a fiam, de nem hiányzik a sorozatnétés :)

2016. júl. 10. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Trónok harca, House of cards..
2016. júl. 10. 19:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Ilyenekre gondoltam. :) A Trónok harca valóban nem az én stílusom és a gyilkosságos krimik is valahogy távolabb állnak tőlem ebben az időszakban, pedig régebb szerettem nézni.

Ha van még ötlet azokat is szívesen várom :)

2016. júl. 10. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
a House of cardsban Kevin Spacey játszik, és ha ez önmagában nem volna garancia, nagyon ajánlom, elgondolkodtató, politikusokról szól, de szövevényes, nem kell hozzá konyítani a politikához :)
2016. júl. 10. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem kismamaként, hanem amúgy szoktam unaloműzőnek showder klubot nézni.
2016. júl. 10. 19:36
 9/9 anonim válasza:

Én szex és ny-ot, grace klinikát, Jóbarátokat, HIM-et és a Tudorokat néztam.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire szuper sorozat a Tudorok, szerintem neked is tetszene én teljesen függője lettem, nagyon tudom javasolni!!

2016. júl. 10. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!