Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti nem sajnáljátok, hogy...

Ti nem sajnáljátok, hogy Havas Jon otthagyta az Éjjeli Őrséget? Vajon a könyben is így lesz?

Figyelt kérdés

És ha igen, akkor szerintetek vissza fog menni valaha, vagy Észak királyaként fog harcolni a Mások ellen?

Elvileg a sorozatban a fontosabb dolgok ugyanúgy történnek meg, mint majd a könyvben, és azért ez elég fontos történetszál.

2016. júl. 6. 16:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es Aryat ugye nem unod? :)
2016. júl. 11. 21:59
 12/14 anonim ***** válasza:
9%

Nem 11-es, nem unom Arya-t. :) Egyik Stark-ot sem unom, még Sansa-t sem. Inkább nézem őket, mint Cersei-t.

És te kit unsz? :) Csak azt ne mondd kérlek, hogy Jon-t. :D

Igazából nem is értem, hogy tudja őt unni valaki, hisz neki vannak a legjobb részei a sorozatban.

2016. júl. 12. 01:02
 13/14 anonim ***** válasza:

hat em a kiralyvaras szalat untam rettnetesen a fatoku tommennel az elen, de inkabb neztem volna azt, mint ezt a pszichopata nembert. :D

nem, nem unom jont, de nem a kedvenc karakterem. :D meg ugye ott van tormund is mellette, szoval mar csak azert is. :D

en jaimet es danyt unom kisse. :D

2016. júl. 12. 07:49
 14/14 bútylubátya ***** válasza:

Én szinte biztos vagyok benne, hogy visszatér.

1. A könyv és a sorozat szerintem élesen el fog különülni egymástól. Nem csak a részletekben, hanem szinte mindenben, még az is lehet, hogy a végkifejlet is sokban különbözni fog. Amit a sorozat tervezőinek elmondott, az az volt, ami akkor a fejében volt. Inkább "biztonsági tervként" működött - ha történne valami vele, akkor is a saját szája íze szerint fejeződjön be a sorozat.

PL. Martin nemrég mondta (néhány hónapja), hogy új történetszálat talált ki, és ez 4 fontosabb karaktert is érint. Bőven lehet, hogy a tervezett történetszálakat is módosítani fogja.

Havas Jon már a történet eleje óta a fő POV karakter a Falon. Nincs más, aki igazán szimpatikus lenne még ott és fontos is.

Nehéz ilyet mondani, de úgy érzem, Jon a Mások elleni harcra "született", neki ez a központi szereplése a történetben(a könyvben biztosan). Az még rendben, hogy Ramseyn bosszút akar állni, de ezután úgy érzi majd, hogy a Falon a helye. Azt még el tudom képzelni, hogy Észak Királyaként harcol a Mások ellen, de király sohasem lesz belőle.

Én már az újraélesztésénél azt vártam, hogy végül meggondolja magát, és mégsem indul el Északért. Arra is gondoltam, hogy az újraélesztés - ami elég gagyi volt, többet vártam tőle - valamilyen hatást fejt ki rá, valamilyen módon a Falhoz "köti" őt, hiszen a Falnál nagyon nagy a "varázserő", ahogy azt már korábban megtudhattuk, és ez segíthetett az újraélesztésénél.

De mivel - mint már említettem - a könyv teljesen különbözni fog a sorozattól - ezért szerintem(remélhetőleg) Jon a Falon marad, és Ramsey ellen Sansa és a Davos által előkerített Rickon vívja meg a csatát.

2016. aug. 7. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!