Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti nem sajnáljátok, hogy...

Ti nem sajnáljátok, hogy Havas Jon otthagyta az Éjjeli Őrséget? Vajon a könyben is így lesz?

Figyelt kérdés

És ha igen, akkor szerintetek vissza fog menni valaha, vagy Észak királyaként fog harcolni a Mások ellen?

Elvileg a sorozatban a fontosabb dolgok ugyanúgy történnek meg, mint majd a könyvben, és azért ez elég fontos történetszál.

2016. júl. 6. 16:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom, én személy szerint nagyon unom őt és a Falat is, szóval jobban örülnék ha meghalna.
2016. júl. 6. 17:26
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
szerintem nem fog visszamenni, hiszen nemcsak azok árulták el, akiket felakasztott. meghalt, mindenki úgy tekinti, őrsége véget ért. az, hogy feltámadt, már egy új élet. Én nem sajnálom, nem szerettem
2016. júl. 6. 18:59
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
1. hozzászóló: azért haljon meg, mert unod a karakterét? Szánalmas. El sem tudom képzelni kit szerethetsz a sorozatban, ha őt ennyire utálod. Talán Cersei-t? Vagy Ramsey-t?
2016. júl. 7. 01:45
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
3. Igen, mivel nem akarom, hogy rá pazarolják az időt. Egyébként igen, Cersei az egyik kedvencem. Dolgozd fel és foglalkozz a saját dolgoddal.
2016. júl. 7. 12:14
 5/14 A kérdező kommentje:

Kicsit összezavarodtam, mert a 6. évad 5. részében, amikor Sansával elhagyja a falat, és Eddison Tollettnek adja át a parancsnokságot, ezt mondja neki:

"Don't knock it down while i'm gone"

Ez úgy hangzik, mintha csak ideiglenesen hagyná el a falat.

2016. júl. 7. 14:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nyilván visszamegy segíteni majd a Mások ellen.
2016. júl. 7. 14:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Csak egy poén volt, ennyi. Nem kell túlragozni.
2016. júl. 7. 17:08
 8/14 anonim ***** válasza:
miért sajnálnám? végre helyszínt váltott :D
2016. júl. 7. 21:35
 9/14 anonim ***** válasza:
57%

Jont én sem szerettem sosem. Se a története, se a származása, de még a vad csajjal kialakult kapcsolata sem :D

Szívesebben vennék több Jaime-s részt az övé helyett.

2016. júl. 8. 18:58
 10/14 anonim ***** válasza:
55%

4. Én is unok sok mindenkit a sorozatban, mégsem kívánom a halálukat. (Csak Cersei-ét, de ami késik nem múlik, előbb-utóbb úgyis meghal. Kívánom, hogy Jamie ölje meg.)

9. Inkább néznéd, ahogy a nővérével kefél? Egészségedre.

Nyugodtan pontozzatok le, azt hiszitek érdekel? *jóízűen nevet*

2016. júl. 11. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!