Sajnáljátok Hüremet?
Szerintem nézd meg az elejètől, érdemes, nagyon jó sorozat még így is hogy nem teljesen hiteles.
Neten minden része fent van.
Ha most kezted el nèzni akkor valóban nehezen lehet megérteni.
Tudni kell hogy Hürremet elrabolták testvérét és a szüleit megölték, a sorozatba Leo is megjelenik egy ideig aki a szerelme volt.
Ibrahimot még gyerekkorában rabolták el, Szulejmánnal nőt fel a történelem szerint de a sorozatban csak később találkoznak, Szulejmán testvéreként tekint rá.
Én egyáltalán nem sajnálom Hürremet mert sok ember vére tapad a kezéhez a történelem szerint is, sajnálatos hogy befolyásolni tudta a Szultánt.
Nekem egyébként a sorozatból Bali bég, Nasuh Efendi és Ibrahim pasa szimpatikus.
Hürrem a gyerekeiért küzdött, Szelim került a trónra és ezzel megkezdődött az oszmán állam hanyatlása. Sose tudjuk meg hogy hogyan alakul ha Mustafa herceg kerül a trónra, ő volt a trónörökös.
Ha valamit nem értesz szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!