Nem tudok nevetni a humoros sorozatokon (Rém rendes család, South park, Simpson család stb. ) Mindenki azt szokta írni h szétröhögi rajta a fejét, de nekem vhogy nem megy, nem tudok rajtuk nevetni. Mitől lehet ez?
Kiégett a vicc-reléd! Bocsi. Elő szokott fordulni, hogy nem minden ember találja ugyanazt viccesnek. Nekem például bejön a Simpson vagy a South Park, de a Rém rendes családot egyetlen mosoly nélkül végig tudom nézni, számomra az nem vicces.
Ellenben a magyar rajzfilmekben ügyesen elrejtett humor mindig bejön. Azokon könnyesre kacagom magam.
Nos, már elég sok idő eltelt, de azért én is leírom a rám vonatkozó dolgokat. A Simpson családot annyira nem ismerem (sajnos), de a Rém rendes családot és a South Parkot igen. A Rém rendes családon jókat tudok vigyorogni (nem nevetni, csak mosolyogni). Ami meg a South Parkot illeti, rohadtul tetszenek a beszólások (főleg Cartman aranyköpései), de nem tudok rajtuk neveti, csak mosolyogni, úgy, mint a másikon. Azonban amikor van benne 1-2 vicces jelenet (nem beszólás, hanem cselekmény), azon jókt tudok röhögni. Példának okáért a Kula bácsis részen is nevettem. Tehát én olyan vagyok, hogy a beszólásokon inkább csak jót mosolygok, de ha ott van előttem a kép, akkor szakadok. Ne mindenki egyforma, nem kell emiatt aggódni, nincs veled semmi baj.
Ja, és az rám is igaz, hogy inkább társaságban tudok röhögni a vígjátékokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!