Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem tudok nevetni a humoros...

Nem tudok nevetni a humoros sorozatokon (Rém rendes család, South park, Simpson család stb. ) Mindenki azt szokta írni h szétröhögi rajta a fejét, de nekem vhogy nem megy, nem tudok rajtuk nevetni. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2008. szept. 28. 09:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Magyar filmek közül az Indul a Bakterházon nevettem egy jót :)
2008. szept. 28. 21:44
 12/21 anonim ***** válasza:
97%
a lar't pour lar't-ot próbáltad már? vagy a régi gálvölgyiket? esteleg az angol humort..?:) én ezeken tudok nagyokat röhögni, youtubeon találsz videókat.
2008. szept. 29. 10:51
 13/21 anonim válasza:
100%
Én sokat szokat ezeken nevetni de nem mindegyik részén ez amúgy is attól függ hogy milyen beállítottságú vagy:)
2008. szept. 30. 19:58
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Showder Klub, Beugró és South Park én ezeken tudok rengeteget nevetni.
2009. aug. 3. 21:36
 15/21 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. Én csak néha nevetek ezeken, de ha valaki ott van akkor én is röhögök vele. Ettől független én ezek közül mindegyiket szeretem és néz(t)em csak nem nevettem annyit. :}
2009. nov. 16. 15:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Egy rém rendes család, Mr Bean (angol sorozaton), Showder Klub, Életem Értelmei
2009. dec. 24. 14:07
 17/21 anonim ***** válasza:

Kiégett a vicc-reléd! Bocsi. Elő szokott fordulni, hogy nem minden ember találja ugyanazt viccesnek. Nekem például bejön a Simpson vagy a South Park, de a Rém rendes családot egyetlen mosoly nélkül végig tudom nézni, számomra az nem vicces.

Ellenben a magyar rajzfilmekben ügyesen elrejtett humor mindig bejön. Azokon könnyesre kacagom magam.

2010. márc. 4. 21:19
 18/21 anonim ***** válasza:
57%
Na nehogymár a rémrendes családon ne tudjatok röhögni:( akkor tényleg nem értitek a humort,ez egyáltalán nem eröltetett!
2010. márc. 25. 07:13
 19/21 A kérdező kommentje:
Na, csak hogy tisztázzam végre ezt a kérdést. Mikor ezt kiírtam, akkor hónapokig otthon voltam és még a legviccesebb dolog sem tűnt viccesnek, de most már ha nem is szakadni, de nevetni tudok rajtuk.
2010. márc. 25. 13:51
 20/21 anonim ***** válasza:

Nos, már elég sok idő eltelt, de azért én is leírom a rám vonatkozó dolgokat. A Simpson családot annyira nem ismerem (sajnos), de a Rém rendes családot és a South Parkot igen. A Rém rendes családon jókat tudok vigyorogni (nem nevetni, csak mosolyogni). Ami meg a South Parkot illeti, rohadtul tetszenek a beszólások (főleg Cartman aranyköpései), de nem tudok rajtuk neveti, csak mosolyogni, úgy, mint a másikon. Azonban amikor van benne 1-2 vicces jelenet (nem beszólás, hanem cselekmény), azon jókt tudok röhögni. Példának okáért a Kula bácsis részen is nevettem. Tehát én olyan vagyok, hogy a beszólásokon inkább csak jót mosolygok, de ha ott van előttem a kép, akkor szakadok. Ne mindenki egyforma, nem kell emiatt aggódni, nincs veled semmi baj.

Ja, és az rám is igaz, hogy inkább társaságban tudok röhögni a vígjátékokon.

2010. nov. 6. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!