Nem tudok nevetni a humoros sorozatokon (Rém rendes
család, South park, Simpson család stb. ) Mindenki azt
szokta írni h szétröhögi rajta a fejét, de nekem vhogy
nem megy, nem tudok rajtuk nevetni. Mitől lehet ez?
a Rém rendes család régebbi részein még én is tudtam nevetni,de a későbbieken már szenvedtem...erőltetett.
ne aggódj, te más beállítottságú vagy,másra vagy fogékony,ez a fajta humor nem neked való,de biztos találsz majd valamit ami téged is feldob...szóval tényleg ne aggódj, nem benned van a hiba..:-)
2008. szept. 28. 10:20
Ezekben nagyon erőltetett poénok vannak... Szerintem egy bizonyos IQ felett az ember nem tud nevetni ezeken.
2008. szept. 28. 10:28
3/21 A kérdező kommentje:
Kösz, de észrevettem h ha például társaságban nézek 1 részt ha több ember van ott, akkor tudok nevetni, mert a másik is röhög. :D Csak az a baj, hogy ezeket a sorozatokat általában egyedül nézem. :)
a rémrendes családon és a simpsonon már én se, a jóbarátokon pl. meg egyenesen sírok... a south parkban van pár rész, ami néha meg tud nevettetni, de az is egyre vackabb. ez nem jelenti azt, hogy nincs humorod, legfeljebb, hogy másféle, és ez egyáltalán nem baj!
2008. szept. 28. 11:15
Én a felsoroltak közül csak a South Parkon szoktam röhögni. Nézz másfajta műsorokat. Nem csak ez a fajta humor létezik. Magyar ember számára sokszor nem túl vicces az, amin az amerikaiak nevetni tudnak. Nézz meg pár magyar vígjátékot, azok lehet hogy jobban bejönnek.
Üdv
Polly
2008. szept. 28. 11:29
Nincs semmi baj én sem tudok nevetni rajtuk.Szerintem semmi humoros dolog ninc s benne.Ha igazán jót akarsz nevetni akkor nézzél mr.Bean-t,vagy ma lesz a film+-on a Csonthülye na abban tényleg szétröhögtem a fejemet amikor annak a kövér fekete csávókára rátört a hasmenés :D
2008. szept. 28. 12:31
Az általad felsoroltakon nevetni én sem tudok. Ha megnézek egy Rém rendes család részt, nekem elmegy az életkedvem. Viszont a Jóbarátokon, A daduson, Showder klubbon majd szétröhögöm a fejem. Ez egyénfüggő. Tényleg meg kell találni, hogy mi az, ami neked bejön.
2008. szept. 28. 12:58
8/21 anonim válasza:
Mindegyiken én se tudok - bár az is igaz, hogy mostanában nem is nézek ilyeneket, a Jóbarátokat meg oda-vissza láttam már többször is, bár őket szeretem, de már nem új.
Mostanában, ami nekem nagyon tetszik, az a Beugró című műsor, ami a kereskedelmi tv2-n ment, de most meg az m1-en szokott menni, igaz, ez nem olyan sorozat, mint amiket te is meg pár hozzászóló is írt, hanem egy rögtönzéses színészjáték, de talán pont ezért jó, egyszer nézd meg :-)
2008. szept. 28. 15:15
A Beugró tényleg nagyon jó, ajánlom figyelmedbe!
2008. szept. 28. 19:05
Én amin mindig röhögni tudok, az a Mr. Bean, vagy hogy filmet említsek és magyart, hát az Üvegtigris1-2, illetve A miniszter félrelép. Ja, és nagyon szeretem az Irigy Hónaljmirigy műsorait is, nem tudom szokott-e még lenni a tv2-n. Azt mindig anyukámmal nézem, aki egyszer annyira röhögött, hogy leesett a kanapéról:D
2008. szept. 28. 19:26
Kapcsolódó kérdések: