Megnéztem a Saul fiát és semmi érzelmet nem váltott ki belőlem. Bennem van a hiba?
Örültem mikor megtudtam hogy milyen sikere volt a világban, így nagy várakozással telve alig vártam, hogy láthassam. Érzékeny személyiségű emberként kicsit tartottam is tőle hogy túlságosan megvisel majd.
De nem így volt. Abszolút semmit nem éreztem, míg végignéztem. Számomra egy zavaros, unalmas film volt kissé szokatlan képi világgal és értelmezhetetlen történettel. Egyáltalán nem erre számítottam. De lehet hogy csak én nem értettem meg a lényegét.
Ti mit gondoltok?
Unalmas és rendkívül vontatott.
Messze nincs olyan jó film, mint ahogy elő van adva.
Azért azt ne feledjük, az Oscart is emberek ítélik oda. Ha egy film Oscar-t kap, az nem azt jelenti, hogy kiváló, hanem azt, hogy a bizottság véleménye szerint kiváló. Nagyon sok olyan film van, ami közönség kedvenc, és a kritikusok áradoznak róla, mégsem nyert nagy díjat. Olyan is van, hogy dőltek az elismerések, a közönség mégsem szerette, és a kritikusok is lehúzták.
Az, hogy neked nem tetszett, az nem hiba, hanem egyszerűen nem jött át a film. Nincs olyan, hogy valamitől mindenki ömlengeni fog, csak mert kapott egy neves díjat.
Én pl nem láttam, és nem is fogom megnézni ezt a filmet, mert gusztustalan erőszakos hype lengte körül, és előre borítékolható volt a díjak bezsebelése pusztán a témaválasztás miatt (ugyanez igaz a Sorstalanságra, azt sem néztem meg).
AZ 5. válaszoló kommentje a legtalálóbb. Nálam is kiszámíthatatlan, hogy mi kavar fel.
A Sorstalanság nekem jobban bejött, de ha a témánál maradunk, a Zongorista volt az, ami legjobban tetszett.
Ami igazán felkavart az utóbbi időben, az az Ex Machina. Néhány horrorfilmet is láttam, a Silent Hill-en pl. jókat nevettem a szörnyeken, azt inkább viccesnek találtam.
De van hogy a feszültség akaszt ki, vagy mikor feloldódik, pl. A bombák földjén esetében.
Nehéz lenne kedvenc filmet mondani, főleg hogy szeretem a horrort, az akciófilmet, a drámát, és a művészfilmek között is találok sok kellemes darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!