A videokártya driver frissítés után (slim drivers) 4bites színminőségre, és 800x600 felbontásra váltott a FULLHD monitorom, nem lehet feljebb állítani, mit csináljak?
Szerintem rossz drivert rakott fel a progi.
Keress a neten a videókártyádnak megfelelő drivert és telepítsd vagy állj vissza az előző driverre.
Asszem a visszaállás kb minden windows-on ugyanaz, mivel egy magyar xp van előttem, azt tudom leírni:
Start menü > beállítások > vezérlőpult > rendszer
Kattints a hardver fülre, majd az eszközkezelő gombra.
A listából nyisd ki a videókártyák-at, a videókártyádon jobb egérgombbal kattints, a menüből válaszd ki a tulajdonságokat és az új ablakban az illesztőprogram fülön kattints, majd klikkelj a visszaállítás gombra.
tudom régi kérdés de aki látja nemek is halonlo a problémám frisistetem a videokrály driver és nekem 1600x1024 felbontás van és olyan mintha 800x600-as lenne minél lejeb raknom anál bagyob feljeb meeg nemlehet valaki tudona segiteni
Itt a vidokrálya nvidia geforce gt 610 ddr3 1gb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!