Írtok spoilert a Pretty Little Liars-szel kapcsolatban? További információ lent! VIGYÁZAT EGY KIS SPOILER TALÁLHATÓ A KÉRDÉSBEN!
Írtok spoilert a Pretty Little Liars 1. évadától egészen a 3. évadjáig? Ez azért kell, mert YouTube videókat néztem a sorozattal kapcsolatban, (crak videók) és véletlen rámentem egy olyan videóra, amiben Alison fut valaki elől, és Aria és a többiek megtalálják. Szóval ebből rá jöttem, hogy Alison nem halt meg. És most halálra unom magam az első évad előtt. Kérlek benneteket részletes spoilert írjatok! :)
ÉRTELMES, KIELÉGÍTŐ,RÉSZLETES, NEM BUNKÓ VÁLASZOKAT VÁROK!
Előre is köszönöm.
Elnézést, nem az 1. évadtól a 3. évadig, hanem: 1. évadtól, 4. évadig!
Ja, és írjátok már meg, hogy hányadik évad hányadik részében derül ki, hogy ki "A"!
Előre is köszönöm! :)
Nos igen. Azzal, hogy elmondom valóban nem halt meg, nem mondok sok újat. :D
Viszont szépen ki fog bontakozni. Arra, hogy pontosan mikor kerül bele (vagyis ugye vissza) nem emlékszem, viszont az eleje tényleg nagyon jól van felépítve. Spoilerhez meg csak annyit, hogy felesleges lenne elmondani a teljeset, mert sok új szereplő is bekerül majd és nyakatekert az egész, meg több szálon fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!