Star Academy PC játék. A Hidden & Stabenfeldt adja ki. Bármilyen információ jól jönne ezzel kapcsolatban. Valaki tud segíteni?
Hali, kissé késői a válasz, de sok kutatás után megtaláltam az orosz demoját a Star Academy-nek.
Jómagam sajnos nem tudok oroszul, de itt letölthető a játék.:)
Ahogy látom nem volt valami sikeres játék - mint a Star Shine és a Star Stable széria -, ha még ma sem jelent meg más nyelveken, valamint ennyire nehéz megtalálni a neten.
Menjetek rá a "Russian ISO Demo..." linkre, ami átirányít titeket egy másik oldalra. Azon a szürke oldalon a legalsó sávban kattintsatok az aláhúzott "1"-re, ami feldob egy új ablakot. Reklámra ne kattintsatok, nagyítsátok ki, van ott három mappa. Starshine, Star Stable, és a Star Academy. Nekem valamiért elég sokáig tartott a letöltés, hogyha nektek is, akkor csak tartsatok ki, menni fog. :D
Csomagoljátok ki a zip fájlt, és mountoljátok be azt az .iso fájlt, amelyik játékkal játszani akartok, és installáljátok. Ha ezzel problémátok akad, keressetek rá youtubeon, hogyan kell letölteni a Starshine Legacy-t, annak is ehhez hasonló a menete. :)
Jó játékot!
Sziasztok, az előző válaszoló vagyok, és találtam azóta egy sokkal jobb minőségű verziót a Star Academyhez, illetve mellé a Starshine Legacy és Star Stable CD játékokhoz is! Ez már nem csak demo, hanem a teljes verzió, jó minőségben, és van angolul is! Magyarra sajnos nem lett lefordítva ez a széria, a két másikkal ellentétben.
Felraktam mindent Google drive-ra, illetve összeírtam egy csomó hasznos információt a játékokkal kapcsolatban (és egy letöltési tutorialt is mellékeltem), amit nagyon erősen javaslok, hogy olvassatok el! A két README fájl az, az egyik angolul, a másik magyarul van.
Jó játékot! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!