Jobb lesz idővel a Trónok harca?
Ha már az első jelenet nem fogott meg, ne nézd, nincs szükség még egy fanyalgóra, aki aztán majd a neten osztja az észt, hogy mennyire gané az egész.
Ha szereted a fantasy-t, akkor viszont kötelező.
kb 6 résztől kezd beindulni igazán, bár nekem már az elejétől tetszett olyannyira, hogy egymás után néztem a részeket. Ahogy halad a story annál jobban tetszik.
Sokaknál olvasom azt a problémát, hogy elvesznek a szálak, a nevek, stb sokaságában - ami persze előfordulhat, ha az ember csak néha-néha nézegeti a sorozatot és nem igazán merül bele.
Ha pl. megemlítem Jon Arryn nevét.. sokan azt se tudják, hogy ő ki...
És a spoilereket messziről érdemes kerülni, nagyon befolyásolhatják az élményt
SPOILER--------
..
...
Ha olvasod, akkor is próbálok úgy fogalmazni, hogy ne tudd konkrétan. Kisujj, azaz Lord Petyr Baelish által kiderült jóval később(4-5 évad? pontosan nem emlékszem), hogy hogy is történt ez az egész; Jon Arryn, a levél, stb. Aki pedig már nem emlékszik semmire az első részekből, csak felületesen annak kb semmit mondott az egész monológja.
----------------------------------------
--------
----- Spoiler
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!