Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jobb lesz idővel a Trónok harca?

Jobb lesz idővel a Trónok harca?

Figyelt kérdés
Eddig 4 részt láttam és elég unalmas, érdemes folytatni?

2016. jún. 4. 19:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Jó nagyon, nézd tovább.
2016. jún. 4. 19:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Kinek a pap, kinek a papné.
2016. jún. 4. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Nem, igazából a 1. évad a csúcspont. A többi egyre ganébb.
2016. jún. 4. 20:17
 4/11 A kérdező kommentje:
hát... nem túl bíztató, egyéb vélemények?
2016. jún. 4. 20:28
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
Abba ne hagyd, rohadt jó lesz, volt hogy 3 részt néztem egy nap, de egyik osztálytársam volt hogy 7 részt nézett meg egymás után.
2016. jún. 4. 21:23
 6/11 anonim válasza:
48%
Én nagyon szeretem. Kell egy pár rész, hogy belerázódjál, olyan sok szálon fut, hogy néha még most sem tudom, ki kivel van, szerintem folytasd
2016. jún. 5. 10:45
 7/11 anonim ***** válasza:
29%

Ha már az első jelenet nem fogott meg, ne nézd, nincs szükség még egy fanyalgóra, aki aztán majd a neten osztja az észt, hogy mennyire gané az egész.

Ha szereted a fantasy-t, akkor viszont kötelező.

2016. jún. 5. 17:54
 8/11 anonim ***** válasza:
45%
Én inkább ha szeretsz olvasni a könyveket ajánlom.Sokkal jobbak,a sorozat eléggé lelett butítva sajnos.5 évadtól szerintem meg mégjobban elszúrták.De persze egyén válogatja kinek mi jön be.
2016. jún. 5. 18:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is nemrég tettem fel egy hasonló kérdést mert fekvőgipszbe kényszerültem és nagyon unatkozok.Nekem azt ajánlották hogy nézzem tovább és tényleg az 1. évad végétől kezdett nagyon beindulni és most nem bírok leállni vele :D
2016. jún. 6. 15:04
 10/11 anonim ***** válasza:

kb 6 résztől kezd beindulni igazán, bár nekem már az elejétől tetszett olyannyira, hogy egymás után néztem a részeket. Ahogy halad a story annál jobban tetszik.

Sokaknál olvasom azt a problémát, hogy elvesznek a szálak, a nevek, stb sokaságában - ami persze előfordulhat, ha az ember csak néha-néha nézegeti a sorozatot és nem igazán merül bele.

Ha pl. megemlítem Jon Arryn nevét.. sokan azt se tudják, hogy ő ki...

És a spoilereket messziről érdemes kerülni, nagyon befolyásolhatják az élményt

SPOILER--------

..

...

Ha olvasod, akkor is próbálok úgy fogalmazni, hogy ne tudd konkrétan. Kisujj, azaz Lord Petyr Baelish által kiderült jóval később(4-5 évad? pontosan nem emlékszem), hogy hogy is történt ez az egész; Jon Arryn, a levél, stb. Aki pedig már nem emlékszik semmire az első részekből, csak felületesen annak kb semmit mondott az egész monológja.

----------------------------------------

--------

----- Spoiler

2016. jún. 6. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!