Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hodor - Hold the door?

Hodor - Hold the door?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mi van ezzel a sok hodor/hol the door memevel?

Azt tudom hogy a Trónok harcából van, viszont nem szoktam nézni, de most már érdekel mi történt. Miért lett ez most ilyen felkapott? A Hodor egy buta karakter aki ezt szokta mondani, hogy Hodor (ha jól tudom), de miért fontos, mit csinált? Aki nézi a sorozatot esetleg leírná, hogy mi történt ami ennyire megrázta az internet népét, hogy folyton ilyen posztokat raknak ki? Köszönöm :)

2016. jún. 3. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Kiderült, hogy a Hodor a Hold the door rövidítése.
2016. jún. 3. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod, akkor röviden:

Van egy karakter, aki nem az eszéről okos, úgy hívják, hogy Hodor,de az eredeti neve a könyvben Walder, a sorozatban Wylis volt, csak gyerekkorában történt vele egy trauma és azóta csak azt a szót tudja kimondani, hogy "Hodor" és ezért mindenki elkezdte őt Hodornak hívni,de nem tudták, hogy ez mit jelent.

Az egyik főszereplő, egy kisfiú, deréktól lefelé megbénult és mindenhová Hodor hurcolta őt a hátára véve. Hodornak köszönhetően volt képes mozogni. A gyereknek, Bran, elkellett mennie Északra, ami azért veszélyes, mert ott elkezdtek feléledni a holtak, amik minden élőlényre rátámadnak és megölik azt.

Megérkeztek az úticélhoz, ami egy barlang volt és ott találtak egy "zöldlátót", aki elkezdte tanítgatni Brant és a múltban történt dolgokat mutatott meg neki.

Úgy alakult a helyzet, hogy az élőholtak rájuk törtek, és elkezdték a többieket megölni miközben Hodor és egy csaj, Meera, felkapták Brant és menekülni kezdtek. Eközben Bran ismét egy múltban történt eseményt nézett meg külső szemlélőként a zöldlátóval, azt amikor Hodor még gyerek volt és normálisan tudott beszélni.

Közben Hodor és Meera kivitték Brant, Meera próbálta Brant elhúzni egy szánon miközben Hodor tartotta az ajtót, hogy az élőholtak ne jussanak ki rajta. Meera elkezdte kiabálni, hogy "Hold the door!" és ezt a "parancsot" Branen keresztül meghallotta a gyerek Hodor, mert Bran még mindig a múlt eseményében volt. Meera foylamatosan kiabálta, majd a gyerek Hodor összeesett és közben kiabálta, hogy "Hold the door!"

Ez egyre érthetetlenebb lett és a "Hold the door!"-ból a végére már "Hodor" lett. A jelenbeni Hodor pedig tartotta az ajtót miközben az élőholtak kezdtek áttörni és megölték őt.

Ha gondolod, akkor ez a jelenet kb. 3 percet vesz el az életedből:

https://www.youtube.com/watch?v=6BNDJd7S0Pc

2016. jún. 3. 22:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Főleg #2-nak a részletes leírást :)
2016. jún. 4. 02:01
 4/5 anonim ***** válasza:

*eszéről híres

sietve írtam :D

2016. jún. 4. 16:23
 5/5 anonim válasza:
A 6 évad 5 .részben van benne a vége fele, szerintem magyar szinkronba is 100% átjön, és imádom az ilyen csatanókat.
2017. aug. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!