Házi praktika terhesség kimutatására valaki? Mostanság nem lesz időm elmenni a szomszéd városba
tanyán laksz? vagy mi..
én pár ezres településen élek és itt is lehet kapni tesztet. ha más nem, a patikában. az minden faluban szokott lenni szerintem.
házilag nem lehet kimutatni. a terhességi teszt a vizelet hcg koncentrációját nézi. ezt nem igen lehet otthon kivitelezni
Ezt voltaképp a "legjobban" menstruációd kimaradásávallehetne igazolni, de még akkor se lnene biztos 2-3 hónapig.
Szinte biztos, hogy legalább az orvosnál kell lennie, ahol laksz. Vagy rendelhetsz neten, kérhetsz szomszédtól... van lehetőség bőven.
hát pedig ha úgy érzed van esély a terhességre és mondjuk nem akarnád megtartani,akkor csak meg kéne csinálni a tesztet.
a legegyszerűbb ha veszel egyszer 10-12 tesztet. és minden hónap elsején rápisilsz. így teljesen ki lehet zárni a terhességet.
mert valóban para,hogy még nem akar valaki gyereket,védekezik, menstrál rendesen..és akkor kiderül,hogy amúgy terhes.ezért jó tesztelni minden hónapban,így biztosan kiderül időben.
bár szerintem a védekezés már kizárja a lehetőségét. nyilván a hatásos módszerekre gondolok, rendesen alkalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!