Terhesség alatti teltségérzet ellen valami praktika?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 23. 18:50
1/6 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Az elején a puffadás okozhat teltségérzetet, a végén pedig a magzat nyomja a gyomrot. Én a végén nagyon kis mennyiséget tudtam csak megenni egyszer, többször ettem keveset. Puffadás ellen ki kell tapasztalni, hogy melyek azok az ételek, amelyek több vagy kevesebb gondot okoznak.
2/6 A kérdező kommentje:
7 hetes
2016. ápr. 23. 18:58
3/6 anonim válasza:
Esetleg Espumisan segíthet puffadásra, azt lehet terhesen.
4/6 A kérdező kommentje:
citromfűlevél tea vagy esetleg borsmentalevél tea?
2016. ápr. 23. 20:02
5/6 anonim válasza:
Kérdezz orvost, mert sok teát nem szabad inni terhesen. A cikkek is különbözőt írnak. A citromfűről mondjuk nem olvastam még, hogy tiltólistás lenne de most nézem a borsmentát, az egyik szerint lehet, egy másik cikk szerint még fejlődési rendellenességet okozhat. Így én sem mertem adni ilyen cikkekre, amikor teáztam volna.
6/6 anonim válasza:
Tarts egy leves napot. Suru leves,sok zoldseggel. Egeszseges,finom,es megnyugtatja a gyomrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!