Game of Thrones: Brannék történetszálában kik ezek a karakterek? (a kérdés nem spoileres, a válaszokért nem vállalok felelősséget)
Sziasztok!
Láttam az összes részt a GoT-ból, de mivel az 5. évadban nem foglalkoztak Hodorékkal, kicsit el vagyok veszve.
-Kik ezek a falányok?
-Ki az a bácsi, aki sosem mászik le a fáról?
-Hogyan, miért vannak ők kapcsolatban a főhőseinkkel?
-Hogy kerültek, miért vannak ők konfliktusban a nekromanta jégemberekkel?
Kérem azokat akik olvasták a könyveket, hogy kerüljék a spoilerezést!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az Erdő Gyermekei. Ők Westeros őslakói. Amikor az első emberek megérkeztek Westerosra majdnem kiirtották őket teljesen.
A bácsi Folyami Brynden. Máltatlan Aegon Targaryen egyik fattya.
???? Azért vannak kapcsolatban velük, mert most ott vannak náluk.
A sorozat szerint a Gyermekek hozták létre a Másokat, hogy harcoljanak a betolakodó emberek ellen.
-Még mindig nem értem, hogy Folyami Brynden miért változott Greenseerré.
-ott vannak náluk, oké, de volt valami motivációja a gyermekeknek/Bryndennek, hogy befogadják őket? Vagy csak ott voltak és összebarátkoztak?
Brynden nem változott semmivé. Már eleve az volt a születésétől fogva. Miután aztán V.Aegon száműzte a Falra, egy idő után lelépett és a fa része lett.
Nem. Te mit néztél? Vérholló már az első évad óta üzenget Brannek álmában, hogy el kell hozzá mennie.
Ugyan azt néztem én is, csak nagyon ócska a memóriám. De a holló már beugrott.
Most inkább újra nézem a 4. évadot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!