Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The boy - Brahms mégis hogy...

The boy - Brahms mégis hogy élt túl a padláson?

Figyelt kérdés
Megnéztem most ezt a filmet, és hát felmerült bennem, hogy a maszkos köcsög aki a titkosajtók mögül kukkolta a csajt, vajon hogy a fenében élt meg a padláson, amikor kaját ugye senki nem vitt neki...
2016. máj. 16. 23:00
 1/3 anonim ***** válasza:
volt, hogy bedobták valahova a kaját, valami tárolóba-szerintem onnan kapta,vagy a szülei kitették neki valami titkos helyre
2016. máj. 17. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:
ja meg ugye járkált ő fel/alá a házukban is éjszaka stb
2016. máj. 17. 15:10
 3/3 Juhász Klau117 válasza:

Bocsi, hogy 2 évvel később válaszolok...De ezt a kérdést nem hagyhattam válasz nélkül.Most néztem meg a filmet.Nem a padláson élt.Leírom inkább az egész történetet.

Szóval Brahms 8. születésnapján megölt egy kislányt az erdőben.Mikor a rendőrök jöttek volna kihallgatni a fiút akkor a szülők rágyújtották a házat, hogy ne legyen balhé a rendőrséggel...Vagy valami ilyesmi.

De túlélte a tüzet, csak a fél arca égett meg.Balesetnek álcázták a szülők.És mindenkinek azt mondták, hogy Brahms meghalt.A falakban lévő járatokban élt.A pincébe alakítottak ki neki a szülők egy kis "otthont".Ezért hozattak kaját Malcolm-mal minden héten, hogy oda tudják neki adni.Brahms szerette a szüleit.És ahogy nőtt, meg akarta találni a "szerelmet".Ezért szereztek egy babát, hogy az odatévedt dadáknak legyen értelmük ott maradni.Addig Brahms mozgatta a babát.Sok nőnek nem tetszett ez az egész, úgyhogy Brahms megölte őket.Majd itt jött a képbe Greta.Aki tudta kezelni Brahms-t.Ezért megszerette és próbált a kedvében járni.Akkor jött neki/nekik az az ötlet, hogy maszk alá rejtőzik mivel ugye a fél arca meg volt égve.Majd a szülők öngyilkosak lettek, ezért írtak Brahms-nek egy búcsú levelet.Amiben csak annyi volt, hogy "A lány már a tiéd.Viseld gondját" Gretanak is írtak egy levelet, csak abban az volt, hogy sajnálják.Brahms nem akart rosszat Gretanak, csak eleggé a megszállotja volt.Mindenesetre akármilyen hülyén hangzik nekem a kedvenc karakterem Brahms.És miatta remélem, hogy lesz folytatás, mivel a vége kicsit elgondolkodtató volt.Ezért imádom az ilyen filmeket :D

2018. márc. 29. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!