Ti nemtartjatok ellenszenvesnek furcsának harry potter megformálójat daniel radcliffet?
Figyelt kérdés
Emiatt a kijelentés miatt nagyon ellenszenves :nem vallásos sőt ateista ....hattt meglepődtem! Ti?2016. máj. 2. 19:56
11/13 anonim válasza:
A Harry Potter sorozaton kívül egy filmjét láttam összesen, és őszintén szólva nem értem azokat akik rossz színésznek tartják.Persze, nem a legjobb, de nem is rossz, én szetetem.
Az pedig hogy ateista egy cseppet sem érdekel, az én szememben ugyanaz a személy maradt.
12/13 anonim válasza:
Szia!
szerintem mert nem vallásos még nem kell,ellenszenvesnek lennie,(bár vannak néha olyan jelenetei harry potter karakterként ami szerintem értelmetlen de hisz ez nem az ő hibája ő csak egy szinész)
13/13 anonim válasza:
4-esnek igaza van, szerintem is nagyon rossz színész, sokkal jobbat is választhattak volna főszereplőnek. A Ront alakító színész fényévekkel jobb nála, mint színész. Sose értettem hogyan lehetett Daniel a kiválasztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!