Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az "Eredet" (inteption) nevu...

Az "Eredet" (inteption) nevu filmben mi tortenik?

Figyelt kérdés
Mar ezerszer lattam ezt a csodas filmet,egyik kedvencem de nem ertem.Naggyabol ertem az egesz tortenetet, de a vege nagyon osszezavar(eldol vegul a porgettyu?).Szepen kerlek irjatok le sajat szavaitokkal (olyan aki vegig ertette a filmet),hogy mirol szol/mi tortenik a filmben.irjatok le a cselekmenyt pls.Valaszokat elore is koszi.

2016. ápr. 25. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

A legalsó szintre csak dicaprio ment le saitoért.

Saito akkor már öreg volt és Dicaprio azt kérte tőle,hogy mennyen vele.Tehát öljék meg magukat.(Előtte volt egy jelenet ahol a feleségével a vonat elé fekszenek a legalsó szinten.

Ez azért volt nehéz döntés mert a lent töltött idő olyan hosszú volt,hogy az asszony azt vélte valóságnak.

Persze dicaprió tudta,az nem a valóság.)Azért volt rizikós,hogy az alsó szintre került Saito mert ugye ott rá kellett venni,hogy meghaljon.

Szóval Saitónak derengett amit Dicaprio mondott neki és vele ment tehát öngyik lettek és felébredtek a repülőn.

2016. ápr. 26. 23:37
 12/18 A kérdező kommentje:
de akkor a varoba is meglehet olni a masikat es akkor felkelsz?dicaprio es moll miert nem tettek ezt azonnal?
2016. ápr. 27. 08:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Megnézted a filmet? Azért mert teremtettek maguknak egy álomvilágot, amiben jól érezték magukat.
2016. ápr. 27. 19:52
 14/18 A kérdező kommentje:
mit gondolsz?szerinted iskolaba kell hazidolgozatnak azert kerdem , es untam megnezni?!HAT PERSZE< HOGY MEGNEZTEM.Csak lehet,hogy 14 eves fejjel eleg bonyolult film
2016. ápr. 28. 17:10
 15/18 anonim ***** válasza:

A Batman filmeken kívül a legkönnyebben megérthető Nolan film az Eredet. Bár abban igazat adok a kérdezőnek, hogy fiatalon még nem biztos, hogy mindent elsőre megért az ember.

Kérdező! Én azt javaslom, hogy nézd meg még egyszer, sok minden össze fog állni.

2016. ápr. 28. 21:35
 16/18 A kérdező kommentje:
igen megneztem megegyszer meg mielott irtad volna, mar osszealt,amugy nolantol szerintem pont ez a legnehezebben ertheto.A tokeletes trukkbe es az interstellarba sem volt semmi erthetetlen, a batman-ekrol nem is beszelve.
2016. ápr. 29. 13:11
 17/18 anonim válasza:

Szerintem érdemes elolvasni ezt a blogot, érdekes dolgok vannak benne.

Én már vagy 6-szor láttam eddig szerintem ez a legösszeszedettebb elemzés a filmről.

[link]

2016. máj. 26. 21:34
 18/18 A kérdező kommentje:
tyuuu, evel hogy christopher nolan incepciot vegzett rajtunk minden letisztazodott.koszonom a valaszt
2016. máj. 27. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!