Az "Eredet" (inteption) nevu filmben mi tortenik?
A legalsó szintre csak dicaprio ment le saitoért.
Saito akkor már öreg volt és Dicaprio azt kérte tőle,hogy mennyen vele.Tehát öljék meg magukat.(Előtte volt egy jelenet ahol a feleségével a vonat elé fekszenek a legalsó szinten.
Ez azért volt nehéz döntés mert a lent töltött idő olyan hosszú volt,hogy az asszony azt vélte valóságnak.
Persze dicaprió tudta,az nem a valóság.)Azért volt rizikós,hogy az alsó szintre került Saito mert ugye ott rá kellett venni,hogy meghaljon.
Szóval Saitónak derengett amit Dicaprio mondott neki és vele ment tehát öngyik lettek és felébredtek a repülőn.
A Batman filmeken kívül a legkönnyebben megérthető Nolan film az Eredet. Bár abban igazat adok a kérdezőnek, hogy fiatalon még nem biztos, hogy mindent elsőre megért az ember.
Kérdező! Én azt javaslom, hogy nézd meg még egyszer, sok minden össze fog állni.
Szerintem érdemes elolvasni ezt a blogot, érdekes dolgok vannak benne.
Én már vagy 6-szor láttam eddig szerintem ez a legösszeszedettebb elemzés a filmről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!