Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dr. House-ban tortenik barmi...

B1nc1 kérdése:

Dr. House-ban tortenik barmi az utolso evadig?

Figyelt kérdés
Azt halottam, hogy az utolso evad nagyon jo, es hogy azt muszaj megneznem. A problema az hogy fel uton vagyok a harmadik evadba es mar unom. A kerdes, hogy van barmi fontos/jo resz az utolso evad elott vagy nyugodtan oda ugorhatok kihagyva egy par evadot?

2015. nov. 11. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha unod miért nézed? Igazából egy igen ütős jelenet van a 7. évad végén, meg pár drámai dolog a legvégén. Amúgy meg a szokásos epizodikus diagnosztika megy, csak más lesz House csapata.
2015. nov. 11. 12:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Het egy hetvege alatt neztem meg harom es fel evadot, is mivel minden resznek ugyan az a menete (Jaj meghal ha azt adod neki, de ha nem adod neki azt akkor is meghal szoval adjuk nekki es vegulis Dr. House-nak igaza volt) igy egy kicsit unalmas. Szoval azt mondod, hogy ugy a hetedik evadtol kene elkezdeni ujra nezni.
2015. nov. 11. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Hatodik évad eleje is jó, szerintem mostmár nézd végig. Amúgy nem lesz mindig igaza Housenak, és igazából az egész sorozatot azért éri meg megnézni mert House benne van, és félelmetes figura, stílusa nagyon odavág.

Hetedik évad végi bekattanása meg tényleg ütős volt, akármilyen jelenet, kb végigröhögtem. xD

2015. nov. 11. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!