Az "Eredet" (inteption) nevu filmben mi tortenik?
Figyelt kérdés
Mar ezerszer lattam ezt a csodas filmet,egyik kedvencem de nem ertem.Naggyabol ertem az egesz tortenetet, de a vege nagyon osszezavar(eldol vegul a porgettyu?).Szepen kerlek irjatok le sajat szavaitokkal (olyan aki vegig ertette a filmet),hogy mirol szol/mi tortenik a filmben.irjatok le a cselekmenyt pls.Valaszokat elore is koszi.2016. ápr. 25. 17:20
1/18 anonim válasza:
Nem derül ki, hogy eldől-e a pörgettyű, ez a lényeg. Mindenkinek a saját fantáziájára van bízva, hogyan fogja ezt fel, mit gondol.
2/18 anonim válasza:
Az álomban mindig rajta van a főszereplőn a jegygyűrűje. A valóságban nincs rajta. Az nem derül ki,hogy eldől-e a pörgettyű, de a végén nincs rajta a főszereplőn a gyűrű.
3/18 anonim válasza:
Ha jól megfigyeled, a végén "megbicsaklik" a pörgettyű. Az álmokban sohasem bicsaklott meg.
Tehát már nem álmodik.
4/18 A kérdező kommentje:
de a vegen miert kel fel a repulogepen es "kezdodoik minden elolrol"(mashogy)?
2016. ápr. 25. 18:42
5/18 anonim válasza:
Hát a repülőn ébred fel. Ezen mit nem értesz? Előtte álomban voltak, ráadásul 3 szintet "mentek le".
6/18 anonim válasza:
Hát mindenki felkel a repülőn :D a repülőút alatt dolgoztak
7/18 anonim válasza:
Felszálltak a repülőre.
Elindult a terv.
Véget ért a terv.
Leszálltak a repülőről.
8/18 A kérdező kommentje:
jaaa telleg, de akkor hogy kerult vissza a csaladjahoz ugy, ahogy az a film elejen volt?
2016. ápr. 25. 20:25
10/18 A kérdező kommentje:
meg egy utolso kerdes:amikor saito meghalt lekerult a varoba,majd lement vele cobb es az epitesz csaj fisherert.Cobb nem jott fel.Evel mivan?hogy kerult fel vegul?vagy megint ott toltott egy csomo idot a varoba?
2016. ápr. 26. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!