Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a bajuk sokaknak a Barátok...

Mi a bajuk sokaknak a Barátok közttel, miért ócsárolják annyira?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 20. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak az a bajom vele, hogy egyre több amatőr színészt raknak bele.
2016. ápr. 20. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Talán azért mert a sorozatnak már nincs értelme!

Nekem azért nem tetszik, mert:

-Nincs semmilyen olyan dolog, ami érdekelne

-A régi szereplők többsége már nincs a sorozatban, azok nélkül meg nem az igazi!

-Az új szereplők olyan semmilyenek(Csak a Zsolt meg a Miki hoz valami színt a sorozatba)

-Ha le van rendezve az egyik ügy, jön a másik, és ez hosszú távon unalmas.

Legalábbis ez az én véleményem!

2016. ápr. 20. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Mer' nincs értelme. Mé' egy tömeg-szutyok
2016. ápr. 20. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Mer' nincs értelme. Me egy tömeg-szutyok
2016. ápr. 20. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a Barátok Közt ès a Jobban rosszban is azèrt rossz mert már teljesen èlet idegen a sztori.

Règen ezek a sorozatok azèrt voltak jobbak mert olyan dolgokat láttot az ember ami akár vele is megtörtènhetne nèmi túlzással...De ma már? Valami eszement baromság folyik ezekből a sorozatokból. Bár Barátok köztöt nagyon nagyon ritkán szoktam látni a Jobban Rosszban szoktam nèzni de valami elkèpesztő butaságok folynak. Legnagyobb baj a sorozat írásával van, nem tudom , hogy írják de nèha az a èrzèsem, hogy amilyen napjuk van úgy írják a sorozatot, nincs egy irány amit tartanának...Nyilván napi sorozat vagy is sztorit nem lehet nagyon egy irányba folytatni de karaktereket igen ès kène.

Sajnos nagyon buták ezek a sorozatok

2016. ápr. 21. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!