Miért nézik sokan a tv-t?
Én sem nézek tv-t, pénzkidobás lenne a kábeltv előfizetés amikor van internet. Amúgy szerintem szimplán, mert ez (furcsán fog hangozni) már a kultúránk részévé vált. Az átlag magyar ha jól emlékszem már több mint 5 órát néz TV-t naponta, ami emelkedésnek számít, szóval mégcsak nem is csökken. Generációról generációra átörökítették, hogy ott ülnek a TV előtt és nézik. Most ez annyiban változott, hogy közben bújják az okostelefont, szóval nem is beszélgetnek egymással nagyon közben.
Amúgy ti (akik már hosszabb ideje nem tvztek) nem érzitek azt, hogy amikor valaki másnál vagytok és be van kapcsolva a tv nonstop manipulálni akarnak valamivel? Iszonyú idegesítő érzés. A reklámok, a bugyuta műsorok, ahol csak próbálnak valami nagyon felpörgött műsorvezetővel a csatornán tartani mind kb. full csak a manipulációról szólnak. Amikor régebben még néztem már fel se tűnt.
Titusztitusz, a rádióval nem rád céloztam, hanem általánosságban írtam. Amúgy a portálok hírei is a szerkesztett média részei, ezért az nem jó példa. Persze vannak jó, kevésbé jó és kifejezetten rossz hírportálok. Jó pl. Origo, CNN, Euronews, MSN News, BBC, SkyNews, de én ide sorollnám az RTL Klub és az ATV híradóját is. Kevésbé jó pl. Index, Blikk, Bors, Tények vagy az M1 csatorna. Kifjezetten rossz pl. a Mindenegyben Blog vagy a Csubakka.
Én elfogadom, hogy te olyan módon szerzel híreket, ahogy csinálod, de hidd el, abba is bele lehet kötni, ha nagyon akar az ember... épp ezért nem értem, miért akadsz fönn azon, miért nem úgy szerez be híreket úgy valaki, ahogy te... Mindenki azt a hírforrást prefarálja, ami neki jó, legyen az TV, rádió, internet újság vagy egyéb.
"Origo, CNN, Euronews, MSN News, BBC, SkyNews, de én ide sorollnám az RTL Klub és az ATV"
Remélem, nem gondolod komolyan, hogy ezek nem irányított, vagy nem féligaz híreket adnak?
Van olyan hír, amiről csak akkor tudod meg, hogy kamu volt, ha éppen részese vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!