Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nézik sokan a Szulejmán-t?

Miért nézik sokan a Szulejmán-t?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem minek nézik az emberek. A magyarok több mint ötöde nézi azt a filmet, ami egy magyarokat gyilkoló Szulejmánról szól. Sokan még szurkolnak is neki és várják, hogy " Jajj vajon mi lesz ma a Szulejmánban?" Nem értem, hogy miért adják a magyar tévében.
2013. júl. 24. 13:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Történelmi sorozat, a török hódoltság rosszat de jót is hozott az országnak, ha az zavar akk mi is gyilkoltuk őket. Régen volt, vége. Ma -nem szó szerint- de a magyar gyilkolja a magyart...

Én nem igazán követem nyomon, de amit láttam belőle az alapján még mindig jobb, mint az a Budapestes okádék.

2013. júl. 24. 13:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Én is belenézek ritkán a Budapestbe, abba csak az a jó, hogy Magyarország igazi arcát mutatja.
2013. júl. 24. 13:50
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
én már nem nézek se RTL-t se TV2-t... csak ilyen népbutító sorozatokat adnak és az emberek meg is butolnak tőle! -_-
2013. júl. 24. 13:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem főleg azért nézik az emberek, amiért a többi szappanoperát. :) Igaz, hogy történelmi sorozat, de nem a harcok vannak benne előtérben, hanem inkább a háremlányok közti konfliktusok, a szultán érzései, gyilkosságok, ármány, szenvedély stb. :D
2013. júl. 24. 19:15
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
azért nézik sokan mert nem bonyolult és nem kell sok ész hozzá, hogy felfogják az emberek, hogy mi is történik+agyon van reklámozva éjjel-nappal nem úgy mint a "minőségi" sorozatoknál
2013. júl. 25. 11:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam nézni de nem a kedvencem, engem az idegesít hogy a Magyarokat hogy ábrázolják pl: második Lajost

nekem a Szulejmánba mindig is a magyarok lesznek a kedvenceim:)

2013. júl. 25. 13:29
 7/13 anonim válasza:
azért nézik a sorozatot mert jó és érdekes.. és igen érdekel minket és nyomon is követjük
2013. júl. 25. 13:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Én azért nézem, mert érdekel. Nem egy mély sorozat, inkább tipikus szappanopera szerelemmel a középpontban, de jól megcsinálták. Szépen a díszletek, szereplők...még a zene is azt a kort idézi. Szerda estére pont jó kikapcsolódás a Szulejmán.

Persze nem tetszik, hogy Szádika(Viktória) az egyik legsunyibb benne, aki pont a magyar lány...az is rossz volt, hogy a tini uralkodó helyett egy 40-es, ostoba f**sziként ábrázolta a magyar királyt...

Ennek ellenére szeretem, vannak benne bakik, de egész jól leköt. Meg aztán Szulejmánék az 1500-as években éltek, nem fogok még 500 év múltán is haragot tartani...Ez a vérfolt már megszáradt, mára már csak történelem, és azt is szívesen megismerem. Na meg ha a magyarok lettek volna olyan pozícióban, biztos mi is ráültünk volna a török nyakára 150 éven keresztül, nem mondtuk volna, hogy "ó, hát éljetek nyugodtan, még ajándékot is küldünk" Ugyanúgy megtették volna a lengyelek, csehek, stb. is, ha lett volna rá lehetőségük...

2013. júl. 25. 18:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Engem is meglep, mert a történelmi téma ritkán eladható, de ez inkább szappanoperásabb, mint dokumentumfilm. Meg kell hagyni tényleg színes, izgalmas, én is nézem, de azért mert szeretem a kosztümös-történelmi filmeket, igazából annyira "kedvencem" sincs, talán Nigar asszony. Hürremben az az izgalmas, hogy fortéllyal elég magas szintre küzdötte fel magát. De az is igaz,hogy nem mindenben a tényekre támaszkodik, még a színészek kinézetében sem, mert Hürrem barna hajú és szemű volt.(II. Lajosról már ne is beszéljünk) Engem az is zavar,hogy Hürrem hol krími, hol "orosz", hogy "ruténiai"..most akkor melyik? (a Krím tudtommal nem Ukrajnában van...) Mindegy, ezzel együtt is megnézem éppen, a történelmi téma és a ruhák miatt is. Az is érdekes,hogy látják pk az európaiakat. De az tényleg fura, amikor egyes "rajongók" Szulejmánnak "szurkolnak". Azért a történelmet tényleg nem kellene elfelejteni :) 22/l
2013. júl. 27. 08:45
 10/13 anonim válasza:
uzbekistan Hürremnek a valóságban is vörös haja volt és zöld szeme,nem pedig barna.
2013. júl. 29. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!