Miért nézik sokan a Szulejmán-t?
Történelmi sorozat, a török hódoltság rosszat de jót is hozott az országnak, ha az zavar akk mi is gyilkoltuk őket. Régen volt, vége. Ma -nem szó szerint- de a magyar gyilkolja a magyart...
Én nem igazán követem nyomon, de amit láttam belőle az alapján még mindig jobb, mint az a Budapestes okádék.
Én szoktam nézni de nem a kedvencem, engem az idegesít hogy a Magyarokat hogy ábrázolják pl: második Lajost
nekem a Szulejmánba mindig is a magyarok lesznek a kedvenceim:)
Én azért nézem, mert érdekel. Nem egy mély sorozat, inkább tipikus szappanopera szerelemmel a középpontban, de jól megcsinálták. Szépen a díszletek, szereplők...még a zene is azt a kort idézi. Szerda estére pont jó kikapcsolódás a Szulejmán.
Persze nem tetszik, hogy Szádika(Viktória) az egyik legsunyibb benne, aki pont a magyar lány...az is rossz volt, hogy a tini uralkodó helyett egy 40-es, ostoba f**sziként ábrázolta a magyar királyt...
Ennek ellenére szeretem, vannak benne bakik, de egész jól leköt. Meg aztán Szulejmánék az 1500-as években éltek, nem fogok még 500 év múltán is haragot tartani...Ez a vérfolt már megszáradt, mára már csak történelem, és azt is szívesen megismerem. Na meg ha a magyarok lettek volna olyan pozícióban, biztos mi is ráültünk volna a török nyakára 150 éven keresztül, nem mondtuk volna, hogy "ó, hát éljetek nyugodtan, még ajándékot is küldünk" Ugyanúgy megtették volna a lengyelek, csehek, stb. is, ha lett volna rá lehetőségük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!