Outlander-Az idegen sorozat az igényesebb sorozatok közé tartozik?
Figyelt kérdés
A történetét nagyjából ismerem, illetve az alapsztorit. Az olyan sorozatokat szeretem, amelyeknek inkább női főszereplői vannak, valamint az ő szemszögükből követhetjük végig az eseményeket. A könyv ugy tudom 1/E-ben íródott. Itt is a csajszi a főbb szereplő? Rajta van a hangsúly. Valamint aki nézi, ahhoz az lenne a kérdésem, hogy a háborús részek nem rontanak az élvezeten?2016. ápr. 11. 18:57
1/6 anonim válasza:
Nem, a The expanse mellett az egyik legjobb jelenleg is futó sorozat. Legalábbis nekem. De én nem nézek sokat.
Egyébként inkább főleg a politikai szálak vannak jelen benne, túl sok háborús akciót még nem mutattak. Bár pont ez miatt nő az élvezhetőségi faktora, mert nem tipikus romantikus szemét, szerintem.
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a misztikus szál,(időutazas, kelta, druida biz basz..) inkább csak hatasvadasz kellék, és ez inkább egy romantikus, történelmi sorozat? :/
2016. ápr. 11. 19:47
3/6 anonim válasza:
Nem, az időutazásnak is megvan a maga szerepe. Viszont finoman kezelik, lassan építkezik.
4/6 anonim válasza:
Kezdd el nézni, ne ítélkezz! :-)
5/6 anonim válasza:
Sajnos ahogy múltak az évadok, egyre kevesebb jutott bele az időutazásból. Pedig az elején azért szerettem bele nagyon.
Azért van néhány egyedi ötlet, a legújabb évadban pl. penicillint szerezne Claire gyártani több mint száz évvel azelőtt, hogy Fleming feltalálja azt.
6/6 anonim válasza:
van benne az időutazásról is szó, meg a történelmi háttérről de elsősorban romantikus sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!