Ismertek olyan sorozatokat (és filmeket), amelyek idegen bolygók felfedezéséről/kolonizálásáról szólnak?
Figyelt kérdés
Inkább olyasmikre gondolok, mint annak idején a Föld 2 volt (Earth 2), nem pedig olyanokra mint a Star Trek, Csillagkapu stb. ahol csak néhány rész erejéig mutatnak egy új bolygót (szembem a bolygók adottságai miatt leküzdendő problémákkal)..2015. dec. 1. 09:23
1/7 anonim válasza:
A vörös bolygó
Űrkadétok
Avatár
Dűne
2/7 anonim válasza:
Avatar, vagy ha láttad, akkor jövő decemberben az Avatar 2
A most mozipremieres Mentőexpedíció.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi, ezek valóban jó tippek (bár elsősorban sorozat érdekelne, ezért is tettem zárójelbe a filmeket), nagy részüket már mind láttam, ennek ellenére zöld kéz ment :) ha van még valami, ne tartsátok magatokban..
2015. dec. 1. 19:45
4/7 anonim válasza:
2. vagyok.
Az Avatar 2 2016. decemberében jelenik meg.
5/7 anonim válasza:
Megint a 2. vagyok.
A leszinkronizált, újabb sorozatok között SZERINTEM még nincs ilyen sci-fi. Sőt, alig vannak sci-fi sorozatok, és azok sem a bolygóközi utazásról, idegen bolygók benépesítéséről szólnak. Sajnos a romantikus, dráma, stb. műfajok nagyobb nézőközönséggel bírnak.
6/7 anonim válasza:
The 100 az ilyesmi.
Nagyon érdekes sorozat.Én nagyon szeretem. Élvezetes,majdnem minden rész végén valamilyen csavarral.
7/7 anonim válasza:
Lost in space -én nagyon szeretem ,várom a 3.évadot ( vannak benne robot félék is ).-mondjuk de szuper sori kezd el nem bánod meg sztem.😘💙
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!