Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a Fűrész filmekről?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 11. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nagyon unalmasak.
2016. ápr. 11. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Emlékszem, mikor az első részt adták elég népszerű volt. És nem is volt annyira rossz. De kár volt folytatni. A többi ugyanis szánalmas próbálkozás arra, hogy még több pénzt sajtoljanak ki belőle. Az utolsó részek pedig egyenesen katasztrofálisak voltak. Szó szerint lenyúzták róla az utolsó bőrt is.
2016. ápr. 11. 16:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy még mindig nem fejezik be, hanem jön a 8. része.
2016. ápr. 11. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Nekem az első nagy kedvencem. Szerintem már a második is nagyon silány lett. Az elsőt néha újranézem, van hangulata, nem a gore a lényeg, jó a filmzene, izgalmas. Később csak a műdráma teljesen agyhalott sztorival és a kivégzések.
2016. ápr. 13. 13:27
 5/6 anonim válasza:
63%
Csatlakozom a többiekhez. Az első része nem volt rossz, meg is szoktam néha nézni újra. De szerintem a többi baromság. Én a többit nagyon untam, nehezen bírtam végignézni azokat. De nem a durva látvány miatt, én simán kibírom ezeket, hanem azért mert unalmas volt. Nem kötöttek le.
2016. ápr. 13. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
63%

mélyebbre már nem is lehetne süllyedni....

az első nekem is tetszett

2016. ápr. 13. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!