The walking dead 6. évad finálé vélemény?
Figyelt kérdés
szerintetek ki halt meg? én 85% biztos vagyok benne hogy Abrahamet öli meg Negan. hogy miért? mert amikor leüti először Lucillel akkor olyan személy szemszögéből láthatjuk a képet akinek a haja nem lóg a szemébe: ez alapján kizárva: Michonne, Rick,Daryl,Maggie,Glenn, Carl, és személy szerint azt gondolom hogy nőt alapból nem ölne meg szóval én kizárnám: Sashát, és Rositát is. Így marad: Eugene aki szerintem azért nem mert szerinem ő az első ütéstől ki dőlt volna. így marad Aaron és Abraham Aaront azért zárnám ki mert ő nem kapott akkora szerepet mint Abraham és szerintem biztos hogy egy fontosabb személy halt meg ezek alapján úgy gondolom hogy Abraham a legsanszosabb. vélemény?2016. ápr. 10. 15:49
11/16 anonim válasza:
Mondjuk Glenn sem az a terminátor típus, aki nem feküdne ki egyből. Azt viszont nem vágom, miből gondoljátok, hogy Negan nem ölne meg nőt. Már több helyen olvastam ilyet, de ezt nem értem...
12/16 anonim válasza:
Az nem jelent semmit, hogy nem lógot bele a haja, bárki lehet, hiszen még maga az író se tudta akkor, hogy ki fog meghalni, a mai napig is gondolkozik kit öljön meg, de azért remélem Abraham fog meghalni (6. évad óta idegesítő lett)
13/16 anonim válasza:
Ja, és azért mondják azt, hogy nőt nem öl meg Negan, hiszen a képregényben (ami alapján készült a sorozat) az az elve, hogy nőt és gyereket nem öl meg, de lehet hogy a rendező eltér a képregényben lévő dolgoktól, ahogy ezt már máskor is tette
14/16 anonim válasza:
Na igen, előfordult eddig is sokszor. Szóval ez sem jelent semmit.
15/16 anonim válasza:
Amikor az évadzárót forgatták, akkor még a forgatókönyvírók sem tudták, hogy kit fognak kiírni a sorozatból - ezért oldották meg ilyen silány módon... Szóval nem érdemes ilyen apró jeleken filózni, mert nem tudatos dolog. Mára már tudják, mivel nemsokára kezdődik a forgatás, szóval pár hónapja megvan a forgatókönyv.
16/16 A kérdező kommentje:
Én is csak azért gondolom hogy nőt nem ölne meg mert nekem is szimpatikus annak ellenére hogy valakit ténylegesen kinyír valakit akit szeretek. Azokalaján amit leírtatok kezdek kételkedni Abrahamben és Eugene felé hajazok. Nem tudnám elképzelni Glenn Rick Carl és Daryl nélkül a sorozatot. remélem ők jól vannak. Aaron is tetszik kár hogy nem kapott több szerepet. de pont ezért mint már azt leírtam szerintem nem őt fogja kinyírni mert nem olyan fontos mint pl Abraham vagy Eugene. Hát majd októberben kiderül.
2016. ápr. 18. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!