The walking dead 6. évad finálé vélemény?
Én is először Abraham-re tippeltem. De egy oldalon valaki írta, hogy ebben a részben többször is valakinek a szemszögéből mutattak képeket, hogy egy szétlőtt ajtó mögött van. Valaki, akit először kaptak el. Glenn, Daryl, Michonne és Rosita közül. Aztán ugye a végén a szétverést is ugyanannak a valakinek a szemszögéből mutatták.
Így szerintem vagy Glenn, vagy Daryl. Glenn esélyesebb talán, főleg, hogy Daryl annyira szarul nézett ki a végén, tuti kifeküdt volna az első ütéstől.
Nem tudja senki. A rendezők és az írók is írták, hogy még nem tudják "kit őljenek meg". Tehát bárki lehet, fölösleges tippelgetni.
De ha mindd ezektől eltekintünk ès a jelenet alapján következtetünk, akkor Carl alapból kizárva, mert azt mondták, hogy vágják ki a szemét a gyereknek és etessétek meg az apjával ha bárki megmozdul. Ezzel Rick-et is kizárja. Meg amúgy is nélküle nem walking dead, a walking dead. Ráadásul Carl-t nem fogják így kiírni a sorozatból. Már a fél szem kísérletnél meg tették volna ezt. De ez túl brutális lenne ha így nyirnának ki egy tizen èves gyereket. Mindenki lázadna. És mondta, hogy "nem akarom megölni a jövő kis sorozatgyilkosát".
A lányokat inkább kihagynám. Negan nekem jó fejnek látszik eddig, (amíg meg nem tudom, hogy kedvenceimet öli-e meg)
Nem hinném, hogy Abraham lenne. (Nagyon csípem őt) a fák állásából kijön, hogy Rick-től ballra lesz. Balra pedig Maggie , Sasha, Aaron, Carl és Eugene van. (Nem sorrend) Szóval Carl és a lányok kilőve.
Vagy Aaron vagy Eugene lesz az. De szerintem az utóbbi. Hisz Eugene már elköszönt mindenkitől, le adta a lőszergyártási ötletek tervét is, majd ölelés Abrahammal... Ez nekem egy elköszönésnek jött le. És a nagy feje szerintem kibírná azt a nagy első ütést :D
De ezt is potyára írtam le, mivel még az írók se tudják és a szereplők se. (Állítólag)
Jah, amúgy Abraham ülve akkora mint Negan állva. Ès Negan mondta, hogy mindenki neki dolgozik mostantól. És én nem hinném, hogy lenne értelme a legjobbakat/legerősebbeket így elpotyázná. Hisz semmi haszna nem lesz belőle. Nem lesz ki ledolgozza az adósságot. Tehát, értelem szerűen a legtehetetlenebbet szedi ki. Aki amúgy biztosan Eugene. A jelenetbe a taknya-nyála összefolyt. Amit látott Negan.
(Azt olvastam, hogy ezt a jelenetet csak Negannel vették fel, tök egyedül. Tehát nem volt ott senki, szóval tényleg nincs semmi értelme találgatni, mert ők se tudják)
Csak leírtam mind a két valtozatot, ha esetleg tényleg a videóból következtetünk vagy az íróktól.
Negan ezt mondja: "Ha bárki megmozdul, vagy bárki bármit mond, kivágom a srác másik szemét és megetetem az apjával, AZTÁN ELKEZDEM."
Nekem ebből az jött le, hogy ha mondjuk Carl-ra esett a számolás, Rick pedig próbálná megvédeni a fiát, előbb kivágja Carl szemét és megeteti Rickkel, aztán szétveri a fiú fejét.
7.
Ebben lehet valami, de egyáltalán nem biztos, hogy ugyanannak a szemszöge. Valaki szemszöge az ajtó mögött, és valakinek a végén. Ugyanaz is lehet, meg más is. Kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!