Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The walking dead 6. évad...

The walking dead 6. évad finálé vélemény?

Figyelt kérdés
szerintetek ki halt meg? én 85% biztos vagyok benne hogy Abrahamet öli meg Negan. hogy miért? mert amikor leüti először Lucillel akkor olyan személy szemszögéből láthatjuk a képet akinek a haja nem lóg a szemébe: ez alapján kizárva: Michonne, Rick,Daryl,Maggie,Glenn, Carl, és személy szerint azt gondolom hogy nőt alapból nem ölne meg szóval én kizárnám: Sashát, és Rositát is. Így marad: Eugene aki szerintem azért nem mert szerinem ő az első ütéstől ki dőlt volna. így marad Aaron és Abraham Aaront azért zárnám ki mert ő nem kapott akkora szerepet mint Abraham és szerintem biztos hogy egy fontosabb személy halt meg ezek alapján úgy gondolom hogy Abraham a legsanszosabb. vélemény?

2016. ápr. 10. 15:49
1 2
 1/16 anonim válasza:
Elég gyenge rész volt szerintem. Abraham szerintem is esélyes, de a képregényben más hal meg (igaz ez nem jelent feltétlen semmit, mert pl. pont Abraham már meghalt a képregényben, a sorozatban pedig még mindig él).
2016. ápr. 10. 16:07
 2/16 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy a képregényben Glenn hal meg. Viszont ha van jelentősége annak amit leírtam hogy nem lóg bele senkinek a haja a képbe és nem öl meg nőt akkor ugye hárman maradnak eugene elég gyenge fizikailag szerintem. mármint ahhoz hogy egy olan ütéstől még "talpon" maradjon Aaron meg nem olyan fontos karakter akinek a halála annyira megrázná a nézőket mint abrahamé bár én személy szerint nagyon szeretem Aaront talán jobban is mint abrahamot. viszont bármi megtörténhet. főleg az elmúlt hét után. ezzel arra célzok hogy nézekmég pár sorozatot és azokban is meghalt 1-1 nagyon fontos és szeretett szereplő (the 100 és a zöld íjász) ki tudja de remélem nem hal meg senki olyan aki számomra nélkülözhetetlen. te kit választanál ha már muszáj ki lenne az aki a legkevésbé hiányozna?
2016. ápr. 10. 16:13
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt gyenge a rész, csak Negan volt tényleg túl kedves. De lássuk be, ha kinyírnának minden eredeti szereplőt, akkor úgy járnánk az egésszel mint a Vészhelyzettel, ami a 7-8. évad után gyakorlatilag meghalt (legalábbis számomra)
2016. ápr. 10. 16:23
 4/16 anonim ***** válasza:
Ezt miért kell minden nap megkérdezni? Használd a keresőt és írd oda a véleményed egy másik ugyanilyen kérdéshez... Egyébként meg milyen hülyeség ez már hogy nem lóg a haja a szemébe.. Szerinted belelógattak volna pár tincset a kamerába? Televan bakikkal a sorozat, majd gondolod pont erre fognak figyelni.
2016. ápr. 10. 18:42
 5/16 anonim ***** válasza:
#4 Egyébként az utolsó vágásnál Michone-nak sem lógott bele a haja.
2016. ápr. 10. 21:06
 6/16 A kérdező kommentje:
ki hogy értelmezi. az hogy miért kérdezem meg még egyszer az nem a te dolgod ez az oldal nem mások kritizálásáról szól hanem hogy ha tudsz értelmes válaszokat adj. ha nem akkor ne is írj.
2016. ápr. 11. 11:55
 7/16 anonim ***** válasza:

Én is először Abraham-re tippeltem. De egy oldalon valaki írta, hogy ebben a részben többször is valakinek a szemszögéből mutattak képeket, hogy egy szétlőtt ajtó mögött van. Valaki, akit először kaptak el. Glenn, Daryl, Michonne és Rosita közül. Aztán ugye a végén a szétverést is ugyanannak a valakinek a szemszögéből mutatták.

Így szerintem vagy Glenn, vagy Daryl. Glenn esélyesebb talán, főleg, hogy Daryl annyira szarul nézett ki a végén, tuti kifeküdt volna az első ütéstől.

2016. ápr. 11. 12:53
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem tudja senki. A rendezők és az írók is írták, hogy még nem tudják "kit őljenek meg". Tehát bárki lehet, fölösleges tippelgetni.

De ha mindd ezektől eltekintünk ès a jelenet alapján következtetünk, akkor Carl alapból kizárva, mert azt mondták, hogy vágják ki a szemét a gyereknek és etessétek meg az apjával ha bárki megmozdul. Ezzel Rick-et is kizárja. Meg amúgy is nélküle nem walking dead, a walking dead. Ráadásul Carl-t nem fogják így kiírni a sorozatból. Már a fél szem kísérletnél meg tették volna ezt. De ez túl brutális lenne ha így nyirnának ki egy tizen èves gyereket. Mindenki lázadna. És mondta, hogy "nem akarom megölni a jövő kis sorozatgyilkosát".

A lányokat inkább kihagynám. Negan nekem jó fejnek látszik eddig, (amíg meg nem tudom, hogy kedvenceimet öli-e meg)

Nem hinném, hogy Abraham lenne. (Nagyon csípem őt) a fák állásából kijön, hogy Rick-től ballra lesz. Balra pedig Maggie , Sasha, Aaron, Carl és Eugene van. (Nem sorrend) Szóval Carl és a lányok kilőve.

Vagy Aaron vagy Eugene lesz az. De szerintem az utóbbi. Hisz Eugene már elköszönt mindenkitől, le adta a lőszergyártási ötletek tervét is, majd ölelés Abrahammal... Ez nekem egy elköszönésnek jött le. És a nagy feje szerintem kibírná azt a nagy első ütést :D

De ezt is potyára írtam le, mivel még az írók se tudják és a szereplők se. (Állítólag)

Jah, amúgy Abraham ülve akkora mint Negan állva. Ès Negan mondta, hogy mindenki neki dolgozik mostantól. És én nem hinném, hogy lenne értelme a legjobbakat/legerősebbeket így elpotyázná. Hisz semmi haszna nem lesz belőle. Nem lesz ki ledolgozza az adósságot. Tehát, értelem szerűen a legtehetetlenebbet szedi ki. Aki amúgy biztosan Eugene. A jelenetbe a taknya-nyála összefolyt. Amit látott Negan.

(Azt olvastam, hogy ezt a jelenetet csak Negannel vették fel, tök egyedül. Tehát nem volt ott senki, szóval tényleg nincs semmi értelme találgatni, mert ők se tudják)

Csak leírtam mind a két valtozatot, ha esetleg tényleg a videóból következtetünk vagy az íróktól.

2016. ápr. 11. 17:27
 9/16 anonim ***** válasza:

Negan ezt mondja: "Ha bárki megmozdul, vagy bárki bármit mond, kivágom a srác másik szemét és megetetem az apjával, AZTÁN ELKEZDEM."

Nekem ebből az jött le, hogy ha mondjuk Carl-ra esett a számolás, Rick pedig próbálná megvédeni a fiát, előbb kivágja Carl szemét és megeteti Rickkel, aztán szétveri a fiú fejét.

2016. ápr. 12. 10:36
 10/16 anonim ***** válasza:

7.

Ebben lehet valami, de egyáltalán nem biztos, hogy ugyanannak a szemszöge. Valaki szemszöge az ajtó mögött, és valakinek a végén. Ugyanaz is lehet, meg más is. Kíváncsi vagyok.

2016. ápr. 13. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!