Star wars 7 tényleg ennyire béna?
Csak én számomra volt kiábrándító jelenet hogy mikor han solo fia levette a maszkot egy tök bénafejű pattanásos tini volt alatta?? Ilyen nagy gonosznak szerintem nagyon gyenge eresztés volt egy ilye semmilyen béna kisuhárzású embert berakni.
A sztárpilótának jól állt.volna a gonosz szerep
És minek neki maszk?? Védernek azért kellett mert megdöglött volna nélküle ennek semmi naja se volt..
És a lézerkard jelenetek is tök bénák voltak elözmény filmekben meg tök látványos volt ahogy anakin meg a többi jedi pörgette a kardot
Szerintem több "csúnya arcú" filmbeli főgonoszt tudnék felsorolni, mint szépfiút.
A főgonoszokat, (ahogy minden embert)nem a külseje alapján kell megítélni hanem a cselekedetei
alapján.Például a "béna kisugárzású
ember" 5 bolygót semmisített meg egy
pillanat alatt, megölte a saját apját.
A maszkot a nagyapja iránti tiszteletből
hordja. Egyébként lehet, hogy már szüksége lesz rà, hiszen neki is vannak elég komoly sérülései.
A fénykardot ki pörgesse? (semmi értelme nincs)
Az egész filmben két fénykard van, amit
összesen 3 ember használ. Rey és Finn először fogtak életükben ilyen fegyvert.Kylo meg lehet levágta volna a saját kezét az oldalra álló ágacskákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!