Szaratós horrorfilmek?
Figyelt kérdés
Tudtok nekem nagyon nagyon szaratós horrrorokat írni,de sokat..Ne ilyen nyomikat írjatok amit meg nézünk oszt nem is félünk...Hanem pl. olyat mint az ismeretlen hívás....Kössz2016. ápr. 9. 13:27
1/7 anonim válasza:
A kör
sziklák szeme
kedvencek temetője
feketeruhás nő
Ideglelés csernobilban
Anabelle
2/7 A kérdező kommentje:
Cs...ezeket mindet láttam és ebből talán 2 ami nagyából ijesztő volt....A kör az mitől ijesztő....talán a sziklák vére meg még egy volt úgy igazán ijesztő...
2016. ápr. 9. 14:00
3/7 anonim válasza:
Én utoljára a Körtől és az Átoktól féltem, de hát na, voltam 14-15 éves akkor. Azóta nem láttam olyan horrort, amitől paráztam volna.
5/7 anonim válasza:
Az utóbbi időkben kettő horror film van amire azt mondnám, hogy kicsit is megérintett:
Démonok között
Annabelle
A kettő egyébként nem szorosan, de kapcsolódik egymáshoz.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire ijesztőek neked, de nézd meg őket, hátha...
Amityville Horror - A rettegés háza
Amityville - Ütött az óra
Darkness, a rettegés háza
Kísértetjárás Connecticutban 1,2
Borzalmak akadémiája
Sinister
Szalagavató
Halálos kitérő 1-5
Bosszú a sírból
Ismerős törlése
Péntek 13
Silent Hill 1,2
A kukorica gyermekei 1-7
13 kísértet
Illetve nem horror, csak misztikus thriller, de nagyon ijesztőek (szerintem):
A szellemváros rejtélye
1408
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!