Kedvenc/jo sorozatok?
Figyelt kérdés
En a pll-t a buffy a vampirok remet a teen wolfot a gleet a supergirlt az agents of shieldet a ravenswiidot az anubisz hazanak rejtejeit es a buffy a vampirok remet meg a flasht neztem vegig es most annyi idom vanint a te ger. Nektek mi a kedvencetek es mit ajanlotok? Hulyegyerekek kimeljenek es lehetoleg angol szinkronnal megtekitheto legyen a sorozat#sorozat #Vámpírnaplók #Pretty Little Liars #Buffy, a vámpírok réme #Teen Wolf #farkasbörben #Wolfblood #btvs
2016. ápr. 6. 21:57
3/8 anonim válasza:
Vámpírnaplók, The Originals, Gossip Girl, Once upon a time, Shadowhunters, Lost,Így jártam anyátokkal.
4/8 anonim válasza:
Doctor Who
Torchwood
Jessica Jones
Dollhouse
Tru Calling
5/8 anonim válasza:
Daredevil
Jessica Jones
The Walking Dead
Trónok harca
Odaát
Breaking Bad
Arrow
The Flash
A holnap hősei
Gotham
6/8 anonim válasza:
Hex
The Musketeer
Sherlock
Robn Hood - ők négyen mind BBC-sek
Charmed
The Vampire diaries
True Blood
7/8 Dallos Éva válasza:
Teen wolf
Z nation (z mint zombi)
Walking dead
El barco (a bárka)
Supernatural (Odaát)
Ginga Nagareboshi Gin
Ginga densetsu Weed
8/8 A kérdező kommentje:
Vegigneztem mega tronokharcat, new girlt, stitcherst, mentalistat, boy meets worldot, secret circlet mindet csak ajanlani tudom. Koszi a valaszokat megy a zold
2016. júl. 17. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!