Kedvenc sorozatok?
Figyelt kérdés
Azért tettem fel a kérdést mert remélem, hogy valaki tud ajánlani valami jó sorozatot. Én jelenleg a Vámpírnaplókat nézem, de csak heti egy rész jön és néha úgy leülnék nézni valami jót, izgalmasat. (esetleg hasonlót mint a vampire diares)2013. nov. 10. 09:48
1/19 anonim válasza:
Star trek
Firefly
Generation kill
Egyik sem hasonlít az általad említettre, de akkor is el kell mondanom, hogy szerintem ez a három sorozat a világ legjobb sorozatai.
2/19 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a Trónok harca ! :p
3/19 anonim válasza:
House MD. Annál jobb sorozatot talán sose forgattak még.
4/19 anonim válasza:
Kizárólag angolul szabad nézni amúgy.
5/19 anonim válasza:
Dexter,Criminal Minds,Lost,Supernatural
6/19 anonim válasza:
én olyasmit nem tok:/ én az éjjel nappal budapestet nézemxD
7/19 anonim válasza:
1. Shameless - Szégyentelenek
2. Breaking Bad
3. The Walking Dead
4. Kaliforgia
5. Így jártam anyátokkal
6. American Horror Story
Ezeket ajánlom, mindegyik minőségi, jó sorozat.
8/19 anonim válasza:
Game of Thrones
Supernatural
Doctor Who
Sherlock
Hannibal
The Walking Dead
Ezek a kedvenceim, de ami hasonlíthat a TVD-hez (én is néztem szóval tudom :D) az esetleg a Secret Circle, Teen Wolf.
10/19 anonim válasza:
LOST
Farscape
Grace Klinika
Agymenők
Így jártam Anyátokkal
Jóbarátok
Csillagkapu Atlantis
Spartakus
Nekem ezek a kedvenceim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!