Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legrosszabb filmek...

Melyik a legrosszabb filmek amiket látattok?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 6. 11:38
1 2 3
 11/29 kszk2 ***** válasza:

Akik lepontozták az én kommentem: nézzétek meg az értékeléseket:

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=nSu0HeRnG18

2016. ápr. 6. 14:41
 12/29 anonim ***** válasza:

Kb. az összes Adam Sandler-borzalom

Toy Story 3 - félúton kis híján kijöttem

Evil Dead 2 - konkrétan elaludtam rajta

Kb. ezek, mert általában jó értékelést kapott filmeket nézek, valamint olyanokat, amiben azért van 1-2 JÓ színész.

2016. ápr. 6. 17:02
 13/29 anonim ***** válasza:
Imádom a Marvel filmeket, kissé elfogult is vagyok velük kapcsolatban. Ugyanakkor mégis azt kell hogy mondjam, a 2015-ös Fantasztikus Négyes a legborzalmasabb film, amit valaha láttam. Óriási csalódás volt.
2016. ápr. 6. 17:50
 14/29 anonim ***** válasza:

Amiket végig láttam:

A Maszk fia

Flintstones 2

Transformers 2

The Legend of the Titanic

Foodfight (ezt csak YouTube annotációkkal vállaltam be)

Manos: the Hands of Fate (ennek meg csak a Mystery Science Theater 3000-ös verzióját)

Biztos jó sok van még, de azokat vagy szerencsére elfelejtettem, vagy voltak annyira szórakoztatók, hogy végül is nem találtam őket olyan rossznak. Illetve vannak olyan filmek, amiket bugyuta kisgyerekként kedveltem valamennyire (például a 98-as Godzilla feldolgozás meg egyéb 90-es évekbeli hitvány, igénytelen katasztrófafilmek), de nincs az az isten, hogy még egyszer végignézzem őket.

2016. ápr. 6. 18:04
 15/29 anonim ***** válasza:

Rengeteg van, egy rakás borzasztóan gyenge filmet láttam.

De ha választani kéne akkor talán A hülyék paradicsomát mondanám. Borzasztó..

2016. ápr. 6. 18:34
 16/29 anonim ***** válasza:
Kopogószellem című horror film. Az annyira amatőr, ezerszer inkább röhejes volt semmint ilyesztő.
2016. ápr. 6. 20:32
 17/29 anonim ***** válasza:

Temetőkapu, Álom.net

Nem is értem, mit gondoltak a készítők...:D

2016. ápr. 6. 22:27
 18/29 anonim ***** válasza:

Birdemic.

Szeretem a trash filmeket, de ez toronymagasan a legpocsékabb film. Igénytelen, olcsó, unalmas, nevetséges, szar.

2016. ápr. 7. 00:42
 19/29 anonim ***** válasza:

Én inkább a filmes kliséket nem szeretem. Amikor több filmben ugyanazt próbálják eladni. Egyik ilyen klisé, ami most virágzik, szinte nincs olyan amcsi film amiben ne találkoznék vele, ez a központi irányítóterem tömve számítógépes monitorokkal...Közben ott állnak egy páran és felváltva ontják az információkat. A monitorokon megjelennek a rosszfiúk fényképei, adatai, mozgóképek a gyanusított személyekről....stb.stb. Ez már nagyon uncsi.

Viszon van egy film a Nem vénnek való vidék. Ez egy oltári jó film lenne, ha a végét nem cseszték volna el...

SPOILER!!!!!!!Ha nem láttad ne olvasd el a következőket:

Spoiler: Az, hogy kinyírják a főhőst, az egy bunkóság a köbön.

SPOILER vége!!!! SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!

Sajnos inkább azt mondanám, hogy ma már nagyon kevés a jó film. Kevés film van amit ajánlani tudnék. Hiába a magas technikai színvonal, ha egyszerűen nincsenek jó, érdekes, fordulatos izgalmas sztorik.

Laposak, érdektelenek, unalmasak.

Most legutóbb a Rossz társaságot próbáltam megnézni, egy óra után kikapcsoltam, Hiába Antony Hopkins jó játéka, ha belerakják ezt a jópofa nagy dumás néger műmájer fickót aki inkább idegesítő volt, a film meg eröltetett, izzadtságszagú. Itt is volt digitális vezénylőterem monitorokkal....

Csalódás volt a Prométeus is. Ebből egy giga látványt kilehetett volna hozni, erre ott szaladgálnak egy sötét barlangban, ettől kész voltam.

Lehetne itt most sorolni a rosszabbnál rosszabb filmeket, de én inkább megfordítanám, és megemlítenék pár jó filmet, mert abból van kevesebb:

Tehát az utóbbi idők emlékezetes filmjei számomra:

1. Korcs szerelmek. Hát gyerekek, ez a nagybetűs FILM. Persze lehet benne hibát találni, mivel nem egyforma az izlésünk, de én csak azt mondom, hogy egy igazi film élmény volt. Szellemes, volt mondanivalója, nem üres látvány, itt nincs CGI, hanem három történetet mesél el, három sorsot ami egy ponton találkoznak egymással.Szóval ilyen filmekből van kevés....

2. Elrabolva 1. Na, ilyen egy jó pörgős akció mozi, Persze vannak hibák, de megbocsáthatóak.

3.Az Ismeretlen férfi is jó volt, hogy Liam Nessonnál maradjunk, a végén gondolkodni kellett, hogy hogyis volt ez?????Végre valami más.....

4.A fekete könyv. Egy II.világháborús történet, de maradandó élmény, erősen ajánlott kategória.

5.Incognito. A művészeteket kedvelőknek, egy romantikus és érdekes krimi.

6.Apocalipto. Meghajolok Mel Gibson előtt, hogy ez mekkora film. Óriási.

7.Említsük meg a King Dom c.filmet, lekötött.

8.Játsz-ma. Érdekes , izgalmas.

9. Nagy kedvenc: Fekete eső. A zenéje is nagyon ott van.

10. Titanic. Én vállalom, hogy a film végén mindíg elérzékenyülök, könnyeket csal a szemembe....

Lehetne még folytatni: Ellenséges terület, Ponyvaregény,Argo1.2.,Tiszta románc, Vissza a jövőbe trilógia, Alien I.,..........

De nem folytatom, manapság már sajnos tucatfilmek korát éljük....Az Éhezők viadala címétől is rosszul vagyok....

2016. ápr. 7. 02:18
 20/29 Liki István ***** válasza:

Titanic 2

Sharknado

2016. ápr. 7. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!