1/29 A kérdező kommentje:
Nekem asylum filmek,Mr és Mrs smith,Árral szemben,Hudson Hawk,nicsak ki beszél filmek,Babe,jégvarázs,pandora hadművelet,majdnem összes vígjáték
2016. ápr. 6. 11:47
2/29 anonim válasza:
A kém. Ocsmány és közönséges volt....
3/29 anonim válasza:
Happy Christmas. 2014-es film. Én nagyon szeretem a filmeket, sok olyat is szeretek amire más azt mondja h szar, na de eeeez. Nem éreztem még olyat sose h egy film elpocsékolt másfél órát az életemből, de ez pontosan az.
Ha van felesleges óra az életedben, melegen ajánlom ezt a filmet :D
4/29 kszk2 válasza:
Az utolsó léghajlító. Egyszerűen borzalmas volt
5/29 anonim válasza:
Álom.net, gondolom nem kell magyarázni. :D
7/29 anonim válasza:
A Föld után
Csak az a szex
Re-Animátor: A visszatérés
Furcsa fickók a fedélzeten
Lángoló jég
A báránysültek hallgatnak
Halálos kitérő 2, 3, 4, 5, 6
9/29 anonim válasza:
Az olyanok, amik vígjátéknak hirdetik magukat (ezért bedőlök, és elkezdem nézni...), valójában pedig alpári szennyek.
Persze ez amint kiderül, kikapcsolom, szóval pár percnél többet nem láttam belőlük, de ilyesmik:
- Másnaposok
- Hogyan rohanj a vesztedbe
És "társaik".
10/29 anonim válasza:
A Dumb és Dumber. A Farelly testvérek filmjeit és humorát különben sem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!