Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sztetek Kylo Ren az új Star...

Sztetek Kylo Ren az új Star Wars filmben miért hordott maszkot?

Figyelt kérdés
Vadert az megértem, hisz a csúnya leégés után ez és a mesterséges szervei tartották életben, különben meghalt volna, de Rennek miért kell maszkban járkálnia, holott (tudtommal) nincs műtestrésze? Azt hiszi h ettől menőbb vagy ijesztőbb lesz? Vagy netán ezzel akarja eltakarni a csúnya fejét (amikor levette a sisakot, a teremben sokan besírtunk h ilyen ronda alak bújik a főgonosz mögött XDD) ?

2016. ápr. 2. 15:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
Az ikszdéből is látszik az értelmi szinted.
2016. ápr. 2. 16:18
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem, nem utánzás. Tisztelgés. Nem ugyanaz.
2016. ápr. 2. 16:18
 13/22 anonim ***** válasza:
49%
Miért viselt maszkot? Látszik hogy a hobbinéző vagy aki csak agykikaptolásból jár moziba és nem gondolkodik.
2016. ápr. 2. 16:37
 14/22 anonim ***** válasza:
38%

A kérdés alapjában véve jogos. A jó antagonistát nem a kinézete teszi és korábban sem volt ez általános. Sidious nem viselt maszkot, Dooku nem viselt maszkot, Vader sem viselt maszkot, amíg nem szorult rá.

Kylo maszkja valóban nem tűnik többnek, mint Maul kinézete. Gonosz, mert gonosznak néz ki (vagy legalábbis annak akar kinézni) és ennyi. Ahogy annak sincs komoly szerepe, amikor leveszi a maszkját. Mindenki, aki számára értékkel bír ez az információ, ismeri a kilétét, tehát nem kell eltitkolnia. Harcba bocsátkozik sisak nélkül, szóval valószínűleg nem is a védelemért vagy egy HUD segítségéért viseli. Egyszerűen csak rajta van.

2016. ápr. 2. 16:53
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Menjen, attól még értelmesebb nem leszel.
2016. ápr. 2. 16:53
 16/22 anonim ***** válasza:
73%

Azért visel maszkot, mert durván nagypapikomplexusos. Ahogy már írták előttem: tisztelgés. Solo mondja is neki, hogy vegye le, neki nincs rá szüksége. Ez utalás Vaderre.

Viszont most már oka is lesz rá, mert Rey szépen kidekorálta az arcát.

Amúgy kit érdekel, hogy csúnya a feje? Nem szépségverseny. Saját magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, ha egy szereplőt a kinézete alapján ítélsz meg. Pláne, hogy negatív főszereplő.

2016. ápr. 2. 17:42
 17/22 anonim ***** válasza:
32%

Egy tipikus szépfiú miért lett volna hitelesebb főgonosz? Inkább minden tinicsaj egyből nedvesedett volna, és nem vette volna figyelembe, hogy Kylo felrobbantott 3 bolygót...

A sisakot pedig szerintem azért hordja, hogy elrejtse a gyengeségét.

2016. ápr. 2. 20:46
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy a csajoknak ígyis bejön :D
2016. ápr. 2. 20:48
 19/22 anonim ***** válasza:
14%
Jah, igazad van. Én is csaj vagyok, és nekem is folyik rá a nyálam. Főleg a karizma miatt.
2016. ápr. 2. 21:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Figyelj. Kezdjük ott h. Nem ő a főgonosz, hanem snoke. Másrészt rennek vader a nagyapja és a példaképe, valószínű h így akart hasonlítani rá.
2016. aug. 22. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!