The Walking dead. Kit fog megölni negan az évadzáróban? (sorozat)?
Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 11:48
22/26 A kérdező kommentje:
Remélem:)
2016. ápr. 2. 16:06
23/26 A kérdező kommentje:
Ma néztem meg az évadzárót és amikor le kellett térdelniük negan elé leírtam egy lapra hogy milyen sorrendben ülnek és ahogy negan számolt én úgy mentem végig rajtuk és ha minden igaz akkor Abraham fog meghalni bár nem biztos mert a végén már nem nagyon mutatják hogy kire mutat Negan...de talán még így is meglehet mondani úgyhogy sztem negan nem glennt öli meg mint a képregényben hanem Ab-t
2016. ápr. 5. 17:20
24/26 anonim válasza:
Nézd meg Face-n... WD... Nem Abraham halt meg ezek szerint.
25/26 anonim válasza:
Basszák meg a cliffhangert... :D Jól felhúzott..
Egyébként én is Abrahamra tippelek. Bár egyedül csak az írók tudják, hogy ki halt meg... Érdemes elolvasni ezt a cikket: [link]
Ezek alapján már nagyon várom a 7. évadot, Negan háttértörténete különösen érdekel. :) Utálom, hogy szimpatikus nekem a csávó. xD
26/26 anonim válasza:
A kinai csávó,meg az a katona csávó 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!