The Walking dead. Kit fog megölni negan az évadzáróban? (sorozat)?
Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 11:48
11/26 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam hogy nem fogjuk megtudni hogy kit öl meg...Akit meg fog ölni Negan annak a szemszögéből fogjuk látni az egészet,és ahogy üti úgy a kamera egyre homályosabb lesz és a végén elsötétül...és vége
2016. márc. 31. 17:24
12/26 anonim válasza:
Darylt nem merik megölni. Meg szerintem Glennt sem. Maggie és Michonne necces...
Most, h összejött Ab Sashával, szerintem kettőjük közül vmelyiket.
13/26 anonim válasza:
Abrahamot Negan meg fogja olni Darylt szerintem sem merik megolni, de ha Glenn halalat kihagyjak, akkor a kepregeny legnagyobb jelenete nem lesz benne.
14/26 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy Maggie sikít. Sasha-nak másabb a hangja.
15/26 anonim válasza:
80%-ban mondanám Glennt, a maradék 20%-ban nem tudok dönteni...
De én is úgy hallottam a felvételen, hogy Maggie sikít meg mintha Glenn neve is többször elhangzott volna. Kb. az audió felénél mondja Negan (Maggie-nek), hogy "de szarul nézel ki, arra gondoltam megszabadítalak a szenvedéstől" és akkor ordít Glenn aztán dulakodás lesz és hallani lehet Glennt, hogy azt mondogatja "kérlek ne, ne". Aztán nem sokkal később megszólal Negan hogy már választott valakit. Azért ez érdekes és sok mindent elárul.
16/26 A kérdező kommentje:
Én már nem tudok tovább várni...nagyon kíváncsi vagyok hogy ki fog meghalni...egész nap csak azon jár a fejem,hogy vajon Negan kit fog megölni...de ha engem kérdeztek szerintem Glenn-t fogja
2016. ápr. 2. 08:31
17/26 anonim válasza:
Dettó ugyanígy vagyok vele. ;) Még soha nem izgultam ennyit egy sorozat miatt. 3 napja csak ezzel álmodok... XD
18/26 anonim válasza:
Pedig félévet kell várni rá hogy kiderüljön :/
19/26 A kérdező kommentje:
Sajnos:( szerintem én megfogok őrülni a várakozásban :D
2016. ápr. 2. 13:52
20/26 anonim válasza:
Nem fogják azt megcsinálni. Semmi másról nem szólna a Comic-Con. Ráadásul elkezdik forgatni a S7-et, és megint jönni fognak a képek, hogy ki van ott és ki nincs, mint a Thank You után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!