Valaki felvilágosítana a Barátok közttel kapcsolatban?
Naaaagyon régen néztem utoljára, de most elkezdem újranézni. Megnéztem a neten egy 3 nappal ezelőtti részt, és semmit nem értek.
A kérdéseim:
Hova megy Rudi, Aliz, és Luca?
Gizi mióta dolgozik a Rózsában? Mi lett a kisbolttal?
Miki mért vett le 4 millió ft-ot a cég számlájáról?
Mi van Ludwiggal?
Bence mennyi idős, és Zsófi miért, hogyan, és mikor ment el?
Mi történt Krisztiánnal?
És Julival? Meg Julival és Nórával?
Nem tudom, hogy kihagytam-e valamit, de ha történt még valami izgalmas, leírnátok légyszi?
vili bácsinak vmi régi barátja meghalt, és örökölt tőle egy halastavat, egy kutyát, de a halastóba a halak nem voltak kifizetve, ezért 400 ezer forintot kell fzetniük.
kitalálta a luca, h hívjanak idegeneket másik országból vendégségbe, és így gyűjtsék össze a pénzt.
a második vendég vázáját véletlenül eltörte a bözsi néni, ezért ő nem fizetett.
ui.:
a meghalt baráttal magdi néni régen megcsalta vili bácsit, és lett egy gyerekük bálint, majd neki is egy. botond? (ő még nem szerepelt.)
Köszönöm! :)
Úgy értettem, hogy mi van Ludwiggal, hogy hol van most és mit csinál? Mert nem mutatták.
Illetve mégegy kérdés: Ki az a helyes gyerek a Rózsàban? :D Azt vágom, hogy Ottónak hívják és Peti legjobb barátja, de ő hogy jött képbe? Hogy lettek jóban Petivel? (Illetve azt nem tudod, hogy hogy hívják a színészt? :D)
ha nem gond, válaszolok én, 13-as vagyok. :D
Ludwig elment, hogy hazahozza Lizát, mivel ki akarják hallgatni, mert Peti elmondta az igazat a rendőröknek és azt, amit tudott. de ha esetleg láttad az új előzetest, abban újra benne van Ludwig és nagyon izgalmas lesz. :)
úúú, az az Ottó szerintem is helyes gyerek. :D. Pribelszki Norbinak hívják, ajánlom az instagramját, csak sajnos van barátnője. :(. ő úgy jött a képbe, hogy végül is a Robi miatt halhatott meg az apja, ezért a Robi minden hónapban küldött neki pénzt, de egyszer kitalálta a srác, hogy Németországból eljön Pestre. itt jóban lett Lizával, bele is szeretett, de a lány nem viszonozta. aztán a gyilkosság után visszament Németországba, de Ági hazahívta, hogy biztosítson alibit Lizának, csak a srác nem ment bele. már korábban is jóban volt Petivel, amikor először jött Pestre, de most már náluk is lakik, miközben a Rózsában dolgozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!