Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki felvilágosítana a...

Valaki felvilágosítana a Barátok közttel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Naaaagyon régen néztem utoljára, de most elkezdem újranézni. Megnéztem a neten egy 3 nappal ezelőtti részt, és semmit nem értek.

A kérdéseim:

Hova megy Rudi, Aliz, és Luca?

Gizi mióta dolgozik a Rózsában? Mi lett a kisbolttal?

Miki mért vett le 4 millió ft-ot a cég számlájáról?

Mi van Ludwiggal?

Bence mennyi idős, és Zsófi miért, hogyan, és mikor ment el?

Mi történt Krisztiánnal?

És Julival? Meg Julival és Nórával?

Nem tudom, hogy kihagytam-e valamit, de ha történt még valami izgalmas, leírnátok légyszi?

2016. márc. 29. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
lili ádámmal összejött a fotózás közben
2016. ápr. 2. 10:38
 12/15 anonim ***** válasza:

vili bácsinak vmi régi barátja meghalt, és örökölt tőle egy halastavat, egy kutyát, de a halastóba a halak nem voltak kifizetve, ezért 400 ezer forintot kell fzetniük.

kitalálta a luca, h hívjanak idegeneket másik országból vendégségbe, és így gyűjtsék össze a pénzt.

a második vendég vázáját véletlenül eltörte a bözsi néni, ezért ő nem fizetett.

ui.:

a meghalt baráttal magdi néni régen megcsalta vili bácsit, és lett egy gyerekük bálint, majd neki is egy. botond? (ő még nem szerepelt.)

2016. ápr. 2. 10:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Kis kiegészítés: Botond már régebben szerepelt benne hosszabb ideig, Hári Richárd játszotta.
2016. ápr. 2. 12:53
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Úgy értettem, hogy mi van Ludwiggal, hogy hol van most és mit csinál? Mert nem mutatták.

Illetve mégegy kérdés: Ki az a helyes gyerek a Rózsàban? :D Azt vágom, hogy Ottónak hívják és Peti legjobb barátja, de ő hogy jött képbe? Hogy lettek jóban Petivel? (Illetve azt nem tudod, hogy hogy hívják a színészt? :D)

2016. ápr. 2. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:

ha nem gond, válaszolok én, 13-as vagyok. :D

Ludwig elment, hogy hazahozza Lizát, mivel ki akarják hallgatni, mert Peti elmondta az igazat a rendőröknek és azt, amit tudott. de ha esetleg láttad az új előzetest, abban újra benne van Ludwig és nagyon izgalmas lesz. :)

úúú, az az Ottó szerintem is helyes gyerek. :D. Pribelszki Norbinak hívják, ajánlom az instagramját, csak sajnos van barátnője. :(. ő úgy jött a képbe, hogy végül is a Robi miatt halhatott meg az apja, ezért a Robi minden hónapban küldött neki pénzt, de egyszer kitalálta a srác, hogy Németországból eljön Pestre. itt jóban lett Lizával, bele is szeretett, de a lány nem viszonozta. aztán a gyilkosság után visszament Németországba, de Ági hazahívta, hogy biztosítson alibit Lizának, csak a srác nem ment bele. már korábban is jóban volt Petivel, amikor először jött Pestre, de most már náluk is lakik, miközben a Rózsában dolgozik. :)

2016. ápr. 2. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!