Valaki felvilágosítana cydiával kapcsolatban?
Nah én eddig azt hittem, hogy a Cydia egy olyan "bolt" ahova a fizetős játékokat, tweaket ingyen felteszik, de most láttam valamelyik videóban, hogy ott fizetős tweakek is vannak +utána olvastam, hogy oda sem tetszik fel a fizetős dolgokat....
Most akkor, hogy is van ez? Honnan szerzik be az emberek a fizetős cuccot ingyen?
Köszi a választ ment a zöld!
És ezeket a "repo címeket" hol találom? Van valami magyar oldal ami foglalkozik ezzel? vagy külföldi?
Illetve ha appcake van a játékokhoz tweakek-hez milyen oldal/progi van?
Elsőnek appsync kell mert ez teszi lehetővé a a nemhivatalos app telepitést.Appcake amúgy egy nem hivatalos "apple store"
A repo hozzáadást cydiába lépésről lépésre itt találod
Appsyncet ebben a repoban találsz [link]
Appcake-t ebböl a repoból tudsz felrakni [link]
Appsync telepités után safarival is lehet telepiteni játékot,keresöbe ird be hipstore.mobi (bár most éppen ebben a pillanatban nem megy.Hasonló még az appcake-hez az appaddict alkalmazás, ezt safarival lehet telepiteni az appaddict.org cimről.
Játékon belüli ingyen vásárlást a "locallappstore" nevü progival tudod majd megtenni repo [link]
Köszi!
Még annyi kérdésem lenne, hogy ezek többsége támogatja már az ios 8-at ugye?
Vagy telefonon csak azt fogom látni amit támogat?
Köszi most a hogy nézem ez sem fenékig tejfel
30-50 kb/s el jön le (jó netem van)
Vagy valamit nem jól csináltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!