Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki felvilágosítana cydiáva...

Valaki felvilágosítana cydiával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nah én eddig azt hittem, hogy a Cydia egy olyan "bolt" ahova a fizetős játékokat, tweaket ingyen felteszik, de most láttam valamelyik videóban, hogy ott fizetős tweakek is vannak +utána olvastam, hogy oda sem tetszik fel a fizetős dolgokat....

Most akkor, hogy is van ez? Honnan szerzik be az emberek a fizetős cuccot ingyen?

2015. jan. 6. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
cydia csak a keretprogram és vannak repok (egyszerüsitve könyvtárak) amik tartalmazzák a tweakeket és mindenféle programot.Játékot appcake,illetve hipstore segitségével tölthesz le de elötte appsync kell mert anélkül nem települ persze e programok repo cimeit ismerni kell mert alapból cydia nem tartalmazza
2015. jan. 6. 09:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ ment a zöld!

És ezeket a "repo címeket" hol találom? Van valami magyar oldal ami foglalkozik ezzel? vagy külföldi?

Illetve ha appcake van a játékokhoz tweakek-hez milyen oldal/progi van?

2015. jan. 6. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Elsőnek appsync kell mert ez teszi lehetővé a a nemhivatalos app telepitést.Appcake amúgy egy nem hivatalos "apple store"

A repo hozzáadást cydiába lépésről lépésre itt találod

[link]

Appsyncet ebben a repoban találsz [link]

Appcake-t ebböl a repoból tudsz felrakni [link]

Appsync telepités után safarival is lehet telepiteni játékot,keresöbe ird be hipstore.mobi (bár most éppen ebben a pillanatban nem megy.Hasonló még az appcake-hez az appaddict alkalmazás, ezt safarival lehet telepiteni az appaddict.org cimről.

Játékon belüli ingyen vásárlást a "locallappstore" nevü progival tudod majd megtenni repo [link]

2015. jan. 6. 16:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Még annyi kérdésem lenne, hogy ezek többsége támogatja már az ios 8-at ugye?

Vagy telefonon csak azt fogom látni amit támogat?

2015. jan. 6. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindent fogsz látni de elvileg megy minden ios 8-al de kiirják ha mégsem én 7.12 alatt vagyok igy nem érint
2015. jan. 6. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
hipstore közben meggyógyult
2015. jan. 6. 18:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi most a hogy nézem ez sem fenékig tejfel

30-50 kb/s el jön le (jó netem van)

Vagy valamit nem jól csináltam?

2015. jan. 17. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:
appcakenél válaszd az fcore.eu linket azok elég gyorsak
2015. jan. 17. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!