Szerintetek is több sebből vérzik a Suits című sorozat?
Figyelt kérdés
Egész jó lehetne, de egyrészt a harmadik évad felé már túl lettek bonyolítva a szálak, hogy ki, kivel, ki mögött, miért, hogyan stb szervezkedik, a másik meg, hogy szerintem elég sok baki van benne. Pl azt sem értem, hogy egy rakat, Harvardos ügyvéd nem jön rá, hogy a gyengeségük legfőbb oka a széthúzás? Nincs olyan ügy, amiben egyet tudnának érteni, vagy legalább nyíltan beszélni... még a vezetők is szervezkednek egymás ellen, ez pl szerintem eléggé gyengíti őket. Akkor ott van Mike... már nem is felvételizhet a Harvardra, mert elvileg az adatbázisuk szerint van onnan egy diplomája, viszont Jessica is rájött, hogy amúgy főiskolára nem járt, tehát kamudiploma. Komolyan van ember, aki erre alapozná az egész életét? Bármikor, bárki utánanézhet és évtizedekre lecsukhatják. Sokkal egyszerűbb lett volna az elején megegyezni Harvey-val, hogy ők kifizetik neki a Harvardot... Pár év, és megvan a tiszta diplomája, és Mike fedhetetlen.2016. márc. 23. 17:32
1/1 A kérdező kommentje:
Az meg már csak hab a tortán, hogy évente váltogatják a nevüket... Biztos egy stabil, megbízható cég látszatát keltik vele. Plusz Jessica úgy rárakatta Harvey nevét, mintha ez egy kétfilléres mulatság lenne... Mármint nem fizikailag felrakni a nevet, hanem a papírmunka, az adminisztráció, értesíteni az ügyfeleket a változásról, hivatalossá tenni..stb
2016. márc. 23. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!