Szerintetek kit fog meghalni Negan által a walking dead-ben?
Daryl, Carol avgy esetleg képregényhez hűen Glenn
Személy szerint én Daryl-re gondolok, hiszen konkrétan egy rakétavetővel megölte a Saviors egy kisebb csapatát, esetleg még carol lehet, mert Maggievel kinyírtak ők is pár embert.
Szerintetek?
Szerintem vagy Abraham vagy Maggie.
Azért mert a 7. évad előzetesében amikor Negan beszélget Rickel, annak az arcának a jobb oldala véres. Ricktől jobbra legközelebb Maggie, majd Abraham ül.
A 6. évad utolsó részében amikor Negan odament mindenkihez, majd 1-1 mondatot fűzött mindegyikükhöz. Abrahamhoz amikro odaért, az felszegett fejjel állt és belenézett a szemébe. Majd a rész végén, amikor minden sötét lett, és csak hangokat lehetett hallani, akkor mondta az Negan, hogy "leszegett fejjel". Véletlen? nem tudom.
Amikor Maggie-hez ért, akkor utalt az állapotára ("de szarul nézel ki"). Maggie erőtlen, és sérülékeny, ráadásul terhes is. Lehet, hogy pont ezért ölné meg. Ezek az érvek mellett, a képregényben Glenn hal meg. Ez is véletlen? Elsősorban Maggie-re gondolok, majd Abrahamra. Holnap kiderül. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!