Felperzselt föld (Incendies) vége?
Nem igazán értem... Tehát akkor most Abu Tarek, azaz Nihad May Nawal Marwan fia de egyben az ikrek apja is? Akkor hogy lehetnek kb. egyidősek a végén? És mit jelent az, hogy 'egy meg egy, lehetett egy?' (Simon kérdezi Jeanne-tól a szobában a végén)
Sokat gondolkodtam de nem kaptam ezekre választ, kérlek segítsen aki érti :) köszi előre is
Igen, Nawal fia éd az ikrek apja is egyben. Nem egyidősek, csak mondhatni rosszul castogolták vagy örgetítették utólag a karaktereket.
Engem is zavar ez a filmben.
Az anyjuk sem néz ki annyinak, amennyi elméletileg kellene, hogy legyen. A börtönben, amikor a fia már felnőtt, akkor is ugyanúgy néz ki, mint 20 évvel előtte. Nem tudom miért így oldották meg, pedig baromi jó film!
"Egy meg egy lehetett egy"-et arra érti, hogy a egy és ugyanazon személyről van szó. Hisze a bátyjuk és apjuk egy és ugyanazon személy.
Ergo egy a báty, egy az apa, de mégis egy ember. Vagyis egy meg egy az egy (Ebben az értelemben. Mivel matek tanár a nő, gondolom ezért hozták be ezt a hasonlatot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!