Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Felperzselt föld (Incendies)...

Felperzselt föld (Incendies) vége?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem... Tehát akkor most Abu Tarek, azaz Nihad May Nawal Marwan fia de egyben az ikrek apja is? Akkor hogy lehetnek kb. egyidősek a végén? És mit jelent az, hogy 'egy meg egy, lehetett egy?' (Simon kérdezi Jeanne-tól a szobában a végén)

Sokat gondolkodtam de nem kaptam ezekre választ, kérlek segítsen aki érti :) köszi előre is

#film #felperzselt föld #incendies
2016. márc. 20. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, Nawal fia éd az ikrek apja is egyben. Nem egyidősek, csak mondhatni rosszul castogolták vagy örgetítették utólag a karaktereket.

Engem is zavar ez a filmben.

Az anyjuk sem néz ki annyinak, amennyi elméletileg kellene, hogy legyen. A börtönben, amikor a fia már felnőtt, akkor is ugyanúgy néz ki, mint 20 évvel előtte. Nem tudom miért így oldották meg, pedig baromi jó film!

2022. jún. 6. 13:34
 2/2 anonim ***** válasza:

"Egy meg egy lehetett egy"-et arra érti, hogy a egy és ugyanazon személyről van szó. Hisze a bátyjuk és apjuk egy és ugyanazon személy.

Ergo egy a báty, egy az apa, de mégis egy ember. Vagyis egy meg egy az egy (Ebben az értelemben. Mivel matek tanár a nő, gondolom ezért hozták be ezt a hasonlatot)

2022. jún. 6. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!